Glazba

ABOP seli s parkinga VIB-a u dvorište ALU

Foto: Konrad Lovrenčić
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Elektronička supergrupa ABOP s prvotno planirane lokacije parkinga Vintage Industriala seli u dvorište ALU, a u trenutku slanja pressa prodano je više od pola ulaznica. Koncertom na otvorenom 15. srpnja u dvorištu Akademije Likovnih Umjetnosti ABOP će uveseliti još jedan četvrtak i ponovno pokazati zašto se za njihove nastupe redovito traži karta više.

Za magiju ABOP-a zaslužni su talentirani glazbenici kultnog statusa; bubnjari Ivan Levačić (ELEVEN, Kries, Chui) i Ivan Vodopijec (Elemental), basist Erol Zejnilović (Elemental, Kries), Ivan Božanić (Pips, Chips & Videoclips) na digitalnim sintesajzerima i Bogumil Kulaga na analognim i digitalnim sintesajzerima.

Peteročlani bend je vrlo brzo prerastao u jedinstvenu koncertnu senzaciju gradeći svoj zvuk kroz inspiraciju acid house i tehno žanrovima te pionirima elektronike. ABOP su vlasnici brojnih glazbenih nagrada, a zahvaljujući uspješnicama poput Acid Trash, Right Now, HIT 40 i The Flash of Golden Fire te neponovljivoj koncertnoj atmosferi uživaju status jednog od najupečatljivijih live actova regije.

Za afterparty nakon ABOP-a pobrinut će se Elena Mikac ili jednostavno Elena, mlada DJ-ica nove generacije koja je na scenu stupila 2020. godine. Elena je kreativni dio ekipe koja stoji iza „Dobrog Housea”, a sve veći interes za njezinim angažmanima opravdava Elenin široki opus koji se rastegnuo od disca i housea pa sve do minimala.

Satnica

20:00 vrata
21:00 ABOP
22:30 Elena

Ulaznice i važna napomena

Broj ulaznica ograničen je na 500. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 80 kuna, dok će na dan koncerta, ako ih ostane, biti potrebno izdvojiti 100 kuna. Pretprodajno mjesto je Dirty Old Shop (Tratinska 18 i online).

Koncert će biti održan uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH.

Be social

Komentari