nova glazba
21. siječnja 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

očekujemo
31. prosinca 2022.

Vrijeme čitanja: 20 minute Dora 2023 održat će se u Opatiji 11. veljače, a Vedran, Eva, Patrk i Helena otkrili su što očekuju od 18 odabranih kandidata.

Knjige

Stiže potpuno drugačija, ilustrirana autobiografija Nicka Cavea

Vrijeme čitanja: < 1 minute

Život Nicka Cavea sigurno je jedan od zanimljivijih na svjetskoj rock sceni, a zaviriti u njega moći ćemo od sredine ožujka 2020. kada stiže ilustrirana autobiografija “Stranger With Kindness”.

U Hrvatskoj će se naći na policama Rockmarka, ali samo u originalnoj verziji (neće biti prevođena). Autobiografija je osmišljena kao prateći materijal uz izložbu čiji će postav biti izložen u The Black Diamondu u Kopenhagenu, a na kojoj će Cave predstaviti svoje rukopise, umjetnička djela, osobne stvari – ukupno tristotinjak predmeta su obilježili njegov život. Dio tih predmeta naći će se i u knjizi, a pratit će ih Caveovi “komentari i meditacije”. Glazbenu stranu Caveova života analizira Darcey Steinke.

Ovo je knjiga koja preispituje naše živote i ono što nas čini onima koji jesmo, ali i slavi znatiželju i moć kreativnosti” – kažu iz izdavačke kuće.

(Visited 109 times, 1 visits today)
Be social

Komentari