nemanja
17. rujna 2023.

Vrijeme čitanja: 11 minute nemanja je alter-ego Puležanina koji je albumom “Voodoo Beat” zatvorio svoju psihodeličnu disko trilogiju.

4. rujna 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Rujan je mjesec u kojem nas čekaju mnogi povratci – od drugog dijela „Časne“ do petog dijela serijala „Poslije svega“ pa sve do nevjerojatnog desetog dijela „Slagalice strave“ uz tek pokoji originalni film.

Knjige

Stiže potpuno drugačija, ilustrirana autobiografija Nicka Cavea

Vrijeme čitanja: < 1 minute

Život Nicka Cavea sigurno je jedan od zanimljivijih na svjetskoj rock sceni, a zaviriti u njega moći ćemo od sredine ožujka 2020. kada stiže ilustrirana autobiografija “Stranger With Kindness”.

U Hrvatskoj će se naći na policama Rockmarka, ali samo u originalnoj verziji (neće biti prevođena). Autobiografija je osmišljena kao prateći materijal uz izložbu čiji će postav biti izložen u The Black Diamondu u Kopenhagenu, a na kojoj će Cave predstaviti svoje rukopise, umjetnička djela, osobne stvari – ukupno tristotinjak predmeta su obilježili njegov život. Dio tih predmeta naći će se i u knjizi, a pratit će ih Caveovi “komentari i meditacije”. Glazbenu stranu Caveova života analizira Darcey Steinke.

Ovo je knjiga koja preispituje naše živote i ono što nas čini onima koji jesmo, ali i slavi znatiželju i moć kreativnosti” – kažu iz izdavačke kuće.

Be social

Komentari