Istaknuto
09.07.2020.

Vrijeme čitanja: 5 minute Kakav je ovo bezobrazni priljev vanserijski dobre glazbe unutar mjesec dana? Travanj je prošao već znamo kako, ali glazba koja je izašla unutar tih mjesec dana je statistički na samom kraju Gaussa.

08.07.2020.

Vrijeme čitanja: 3 minute Puštamo novih deset domaćih i regionalnih singlova u borbu za naklonost slušatelja, a među stranim preporukama ima nekoliko zanimljivosti.

Glazba

Stiže potpuno drugačija, ilustrirana autobiografija Nicka Cavea

25.11.2019. Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Život Nicka Cavea sigurno je jedan od zanimljivijih na svjetskoj rock sceni, a zaviriti u njega moći ćemo od sredine ožujka 2020. kada stiže ilustrirana autobiografija “Stranger With Kindness”.

U Hrvatskoj će se naći na policama Rockmarka, ali samo u originalnoj verziji (neće biti prevođena). Autobiografija je osmišljena kao prateći materijal uz izložbu čiji će postav biti izložen u The Black Diamondu u Kopenhagenu, a na kojoj će Cave predstaviti svoje rukopise, umjetnička djela, osobne stvari – ukupno tristotinjak predmeta su obilježili njegov život. Dio tih predmeta naći će se i u knjizi, a pratit će ih Caveovi “komentari i meditacije”. Glazbenu stranu Caveova života analizira Darcey Steinke.

Ovo je knjiga koja preispituje naše živote i ono što nas čini onima koji jesmo, ali i slavi znatiželju i moć kreativnosti” – kažu iz izdavačke kuće.

(Visited 92 times, 1 visits today)

Komentari