Istaknuto
25.03.2020.

Vrijeme čitanja: 3 minute Što raditi online dok ste u samoizolaciji? Srećom, virus nije zahvatio online kulturu!

25.03.2020.

Vrijeme čitanja: < 1 minuta Novih sedam domaćih i regionalnih singlova u borbi za tjednu pobjedu našlo se i ovog tjedna u Ziherovoj Novoj glazbi srijedom.

Film

Bomba na vidiku – Billie Eilish potvrdila da snima pjesmu za novog Bonda

14.01.2020. Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

No Time To Die naziv je naslovne pjesme najnovijeg, istoimenog 25. filma o Jamesu Bondu. Hans Zimmer ranije danas potvrdio je da je on zadužen za glazbu novog Bonda, a Billie Eilish upravo je na svom Instagram profilu potvrdila da će je upravo ona otpjevati i tako postati najmlađa pjevačica (s nepunih 18 godina) koja je dobila taj zadatak. Pjesmu su napisali Billie i njen brat.

 

View this post on Instagram

 

“No Time To Die” JAMES BOND. AND I AM SINGING THE THEME SONG. 🤭🤭🤭🤭🤭🤭 WHAAT

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

Pjevati Bondovu temu uvijek je bilo stvar prestiža, a Billie će se pridružiti zavidnom popisu imena kao što su Sam Smith, Adele, Chris Cornell, Tom Jones, Madonna, Sheryl Crow, Duran Duran, Jack White, Alicia Keys, Tina Turner, Shirley Bassey, Nancy Sinatra, Carly Simon, Paul McCartney…

No Time To Die izlazi za 3 mjeseca.

O novom Bondu znamo da je posljednji u kojemu Bonda tumači Daniel Craig, ali i prvi s Ramijem Malekom u ulozi negativca. Objavljen je i prvi službeni trailer, a film u kino dvorane dolazi krajem travnja ove godine.

(Visited 108 times, 3 visits today)

Komentari