nova glazba
18. ožujka 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

novo u kinu
28. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Kako bismo vam olakšali izbor, pripremili smo kratki pregled novih naslova u kinu u friško načetom ožujku.

Glazba

Bruce Dickinson dolazi u Lisinski ispričati svoju životnu priču

Vrijeme čitanja: 2 minute

Interaktivna večer s Bruceom Dickinsonom, koji će publici ispričati impresivnu životnu priču, najavljena je za 26. listopada.

Legendarni frontmen grupe Iron Maiden priprema posebnu večer u najprestižnijoj hrvatskoj koncertnoj dvorani. “Večer s Bruceom Dickinsonom” interaktivan je show koji prati nedavni izlazak autobiografije What Does This Button Do?

Bruce Dickinson jedan je od najpoznatijih svjetskih glazbenika s izuzetno zanimljivom životnom pričom. Pored toga što je nekoliko desetljeća proveo na čelnom mjestu spektakularnih performansa Iron Maidena, njegovo životno iskustvo krije mnoštvo impresivnih detalja. Istinski multitalent, Bruce je pilot, zrakoplovni poduzetnik, pivar, motivacijski govornik, filmski scenarist, novelist, autor bestselera, radijski prezenter, TV glumac i mačevalac s međunarodnom sportskom karijerom.

Autobiografiju “What Does This Button Do” objavio je 2017, a nedavno je prevedena i na hrvatski jezik. Promovirao ju je na nekoliko intimnih druženja s najvećim fanovima na kojima je čitao odlomke te odgovarao na pitanja strastvenih zainteresanika. Tako je nastala “Večer s Bruceom Dickinsonom“, jedinstveni one-man show koji je više nalik na standardnu rutinu standup komičara; predstava je koja traje više od dva sata te u svijetu dobiva najviše pohvale brojnih kritičara.

Program “Večeri s Bruceom Dickinsonom”

Program se sastoji od dva dijela, u prvoj polovici Bruce pripovijeda o životu na humorističan način, daje satiričan pogled na vlastite životne uspone i padove. Publici iskreno otkriva priču u jedinstvenom anarhičnom stilu, popraćenu mnoštvom fotografija iz privatne kolekcije uz nekoliko ekskluzivnih detalja koje namjerno nije želio otkriti u knjizi.

Druga dio večeri posvećen je obožavateljima koji mu otvoreno mogu postaviti pitanja na koja će dobiti direktan odgovor ovog velikana.

Ne propustite jedinstvenu priliku svjedočiti nešto drugačijem spektaklu u intimnoj atmosferi dvorane Lisinski na čijoj će pozornici 26. listopada s publikom životne mudrosti podijeliti istinska legenda, Bruce Dickinson.

Kako do ulaznica?

Ulaznice po cijeni od 190, 230, 290, 330 i 390kn mogu se kupiti na blagajni Lisinskog i online na www.lisinski.hr

(Visited 326 times, 1 visits today)
Be social

Komentari