Glazba

Chui i Josipa Lisac najavljuju zajednički koncert u Vintage Industrial Baru

Foto: Niko Goga / Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

U četvrtak, 26. travnja u Vintage Industrial Bar dolazi Chui, bend koji zadnjih par godina realizira apsolutno odlične projekte, a s kojim će nastupiti i hrvatska glazbena diva Josipa Lisac. U intimnoj atmosferi Vintage Industrial Bara, ovo bi mogao biti koncert sezone u Savskoj 160.

Nakon rasprodanog velikog pogona Tvornice kulture sa Jazz orkestrom HRT-a, Chui u Vintage dolaze s neponovljivom Josipom Lisac s kojom će izvesti zajedničku pjesmu Tebi putujem, a pripremaju i još poneko iznenađenje. Nedavno je Chui gostovao u beogradskom Sava Centru na koncertu Josipe Lisac, koja će sada uzvratiti gostovanje.

Tebi putujem Ziher je proglasio najboljom pjesmom 2017. godine, a Josipi Lisac priskrbila je na ovogodišnjem Porinu nagradu za najbolju žensku vokalnu izvedbu, dok je Chui u suradnji s Jazz orkestrom HRT-a osvojio i nagrade za najbolji album jazz glazbe, “Chui ovu glazbu“, te za najbolju jazz skladbu, Punch. “Chui ovu glazbu” je nominiran i za nagradu IMPALA, europsku nagradu za najbolji nezavisni album.

Chui čine Toni Starešinić, Vojkan Jocić, Konrad Lovrenčić i Ivan Levačić. Iza njih su hvaljeni studijski albumi “Second Arrival”, “Third Sun from the Stone” i “Chui ovu glazbu”, a vidjet ćemo hoće li nas iznenaditi nečime novim uoči koncerta u Vintage Industrial Baru. Karte uskoro stižu u prodaju. U pretprodaji će se za 50 kuna moći kupiti u Vintage Industrial Baru i Dirty Old Shopu, dok će na ulazu na dan koncerta, ako ih ostane, biti 65 kuna.

Be social

Komentari