Film

Cijeli Cinestar samo za tebe i tvoje prijatelje? U pandemiji sve može!

cinestar privatno kino
Foto: Press
Vrijeme čitanja: 2 minute

Prošlo je točno 126 godina od prve privatne projekcije koju su u Parizu organizirala braća Lumière kako bi predstavili magiju filma na velikom platnu. Od tada, kino je bitan dio kulturnog i zabavnog života jednog društva. Čarolija odlaska u kino je mnogima potrebna da se osjećaju dobro, anovo normalno’ je pojam koji nam je prije samo godinu dana bio posve nepoznat, no danas se s njim susrećemo svakodnevno. Pod tim terminom podrazumijevamo različite stvari i našu prilagodbu na njih, ali ujedinjene su u nekoliko ključnih stvari – oprezni smo i planiramo više, ali isto tako smo i prilagodljivi te ne želimo odustati od naših navika koje nam život čine ljepšim.

Upravo na toj filozofiji originalnosti i fleksibilnosti nastala je ideja privatnog kina kojeg nam donosi CineStar – najveći regionalni kinoprikazivač. Od 1. travnja CineStar može postati ‘Tvoje privatno kino’ i upravo je to naziv najnovije usluge koju CineStar omogućuje svojoj publici.

cinestar privatno kino
Foto: Press

Bez reklama, film koji želiš!

Usluga privatnim korisnicima nudi mogućnost privatne projekcije za do 20 osoba, odabir filma s aktualnog programa te brzu realizaciju putem on line zahtjeva. Zahtjev je potrebno popuniti 96 sati ranije, a transakcija se obavlja putem Internet bankarstva, pa je iskustvo samim tim još ugodnije. Nakon potvrde uplate, korisnička podrška CineStara poslat će vam potvrdu privatne projekcije i online pozivnicu koju možete elektronski proslijediti svojim uzvanicima, do 20 njih. Jedno je sigurno, na ovakav poziv rijetki se neće odazvati.

A sada zamislite da u privatnoj dvorani, samo s vašim odabranim društvom, na velikom platnu gledate nove filmove u kinu kao što su spektakl  „Godzila vs Kong“ koji je trenutno broj jedan u kinima,  zatim akcijski triler „Sjena špijuna“, film u utrci za Oscara „Zemlja nomada“ s izuzetnom Frances McDormand, nadolazeći „Top Gun: Maverick“ ili najnoviju Disney animaciju. Može to biti neka sasvim posebna prigoda kao godišnjica, rođendan ili prosidba, ali i ne mora, možda samo želite privatnost sa svojim najbližima. Još jedna dobra vijest je da na privatnoj projekciji nema reklamnog bloka, a sami birate hoće li vam biti prikazani nadolazeći filmski traileri. Također u dogovoru s korisničkom podrškom u CineStaru, moguće je da na velikom platnu u dvorani vaše goste dočeka vaš personalizirani telop.

Ipak bez kokica

Kao i u redovnom radu kina, u Tvojem privatnom kinu bitno je poštovati sve epidemiološke mjere koje su na snazi. Zbog trenutnih epidemioloških mjera, privremeno je zabranjena konzumacija hrane i pića tijekom kino projekcija.

Cijene privatnog kina kreću se od 580 kn (radnim danom) do 780 kn (vikendom u večernjem terminu). To znači da, ako skupite ekipu od 20 ljudi, preko tjedna idete u kino za 29 kuna, a vikendom za 39 kuna po osobi. Za tu cijenu dobijete cijelo kino samo za sebe, bez straha da vas neki neznanac slučajno zarazi. Novo normalno može biti uzbudljivo!

Be social

Komentari