22. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 14 minute Stiže nam Dora, a naši Eva Juraški, Helena Kezerić i Patrik Horvat raspisali su dojmove oko natjecateljskih pjesama uoči prvog polufinala.

JEBOTON
8. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 9 minute Upoznajte srce zagrebačke glazbene scene kroz JeboTon kolektiv – urbanu ekipu koja piše povijest. Od školskih klupa do Boogaloou, pratite put Jebtona u stvaranju alternativne scene.

Glazba

Corey Taylor dolazi u Tvornicu kulture!

corey taylor
Foto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Jedan od najznačajnijih metal vokala posljednjih 25 godina, frontman multiplatinastih stadionskih atrakcija Slipknot i Stone Sour, premijerno dolazi na naše prostore sa svojim solo projektom. Ekskluzivan klupski koncert održat će u Tvornici kulture u četvrtak 6. lipnja 2024. godine.

S više od 25 milijuna prodanih albuma i desetak rasprodanih stadionskih i arenskih turneja u karijeri, Corey Taylor spada među najznačajnije persone žestokog žanra uopće.

Na turneji iduće godine promovirat će aktualan samostalni album „CMF2“. Na koncertima je praćen novim bandom i uz pjesme s posljednjeg izdanja izvodi i klasike iz raznih faza Slipknot i Stone Sour karijere.

Ulaznice

Generalna prodaja ulaznica kreće u petak 1. prosinca u 10 sati putem Eventim i Entrio sustava, po cijeni od 39 eura.

Be social

Komentari