Istaknuto
03.07.2020.

Vrijeme čitanja: 12 minute Pratili smo predviđanja pa smo odlučili izdvojiti i prokomentirati programe za kulturu onih koji već danima krase vrh anketa mnogih portala.

01.07.2020.

Vrijeme čitanja: 3 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

Glazba

Corrupt drum ‘n’ bass vinyl edition u KSET-u

27.09.2019. Ziher.hrFoto: KSET
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Corrupt, klupski program KSET-a rezerviran za tamnije i alternativnije žanrove, donosi novi drum ‘n’ bass party, ovoga puta u vinyl izdanju. U subotu, 12. listopada u KSET-u ćete imati priliku čuti DJ Lea, najpoznatijeg po virovitičkom programu Stereotip.

Leo Škrinjarić je strastveni ljubitelj gramofonskih ploča, a u 6 sati za pultom provest će publiku kroz putovanje drum ‘n’ bassa (techstep, intelligent, liquid, jungle). Želja mu je približiti toplinu čarobne glazbe s vinila te analogni zvuk digitalnim ljudima. U elektroničkim glazbenim vodama pliva od ranih devedesetih godina. U svojim setovima preferira deep house, house pod utjecajem Chicaga i New Yorka, tech house, soulful i vocal house, a za gušt zabrazdi i u drum&bass vode.

Program Corrupt, u želji za otkrivanjem nove glazbe i zaboravljenih žanrova, u novoj sezoni dovodi DJ-e koji na sceni odstupaju od klasičnog house i techno zvuka. Kako bi zaškakljali i vaše oči, a ne samo uši, za svako glazbeno putovanje tu su VJ-i i lightmani koji ga upotpunjuju vizualnim atrakcijama.

Zagrijte se i spremite za ples jer party službeno počinje u 22 h, a traje do 4 h. Ulaz se naplaćuje 20 kuna.

(Visited 40 times, 1 visits today)

Komentari