Istaknuto
08.07.2020.

Vrijeme čitanja: 3 minute Puštamo novih deset domaćih i regionalnih singlova u borbu za naklonost slušatelja, a među stranim preporukama ima nekoliko zanimljivosti.

06.07.2020.

Vrijeme čitanja: 2 minute U svijetu suvremenih skladatelja nema puno živućih legenda, a do prvog srpanjskog ponedjeljka jedna od njih bio je Ennio Morricone – tata najvećih kompozicija spaghetti westerna.

Film

„Downton Abbey“ sljedeće godine stiže u filmskoj verziji

17.12.2018. Ziher.hrFoto: facebook.comDowntonAbbey/
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Filmska verzija omiljene britanske serije Downton Abbey snima se za sljedeću godinu, a danas je objavljen i prvi teaser trailer te donosi dašak poznatog okruženja.

Likovi koji bi se trebali vratiti u filmu su Lord i Lady Grantham, Lady Mary Talbot, Lady Hexham, udovica Lady Grantham, Tom Branston, gospodin Barrow, gospodin Bates, gospođa Patmore, Daisy Mason, Lady Merton, gospodin Carson, gospođa Hughes, gospođa Bates, gospodin Molesley i gospođica Baxter.

Film, koji bi trebao nositi isti naziv kao i serija, režirat će redatelj američki Michael Engler (Sex and the City, The West Wing, Downton Abbey), a za scenarij je zadužen i sam tvorac serije Julian Fellowes.

Film će se u kinima početi prikazivati 13. rujna 2019. godine.

(Visited 55 times, 1 visits today)

Komentari