Istaknuto
12.09.2019.

Vrijeme čitanja: 15 minute Veliki argentinski pripovjedač Jorge Bucay za Ziher je govorio o svojoj kući bez satova, knjizi koja mu je promijenila život, emocijama i životu s tehologijom, a ispričao nam je i priču.

11.09.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U novu školsku godinu ulazimo s novim singlovima, što stranim, što domaćim. Na vama je da ih poslušate i glasate za onu pjesmu koja to najviše zaslužuje.

Glazba

Dvodnevni festival hip hop, rap i trap glazbe prvi puta dovodi jedno strano ime

10.01.2019. Ziher.hrFoto Goran Berović
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Festival na kojem se veličaju glazbeni pravci hip hop, rap i trap dobiva svoje četvrto izdanje. Drito iz Tvornice postaje respektabilan regionalni događaj za koji se simpatično kaže „festival na kojem repaju neki reperi“

Dvodnevno druženje počinje 25. siječnja. Prvog dana na pozornici će se redati Stoka, Prti Bee Gee, Krešo Bengalka, Surreal i TDKM a tu je i prvo strano ime Gzuz koji dolazi iz Njemačke. Gzuz svoje probijanje može zahvaliti pjesmi Was Hast Du Gedacht koja mu je dospjela na WorldstarHipHop servis.

Drugi dan festivala 26.siječnja slušat će se Kako to i Gaber vjerojatno na rewind. Fenomenima Vojku VKrankšvesteru pridružit će se  High5, Buntai, HAZZE i Fox. Jedno ime je izostalo s popisa drugog dana, organizator festivala YEM kolektiv uklonio je Senidah zbog internih razloga.

Zima svoje zube ima, ali u Tvornici biti će drito pakleno vruće. Kome nije dosta rime može se prebaciti u Klubu u petak od 1 iza ponoći 25.siječnja gdje će biti Kendi, SultanDJ Indy & Sin te pobjednik nacionalnog finala Red Bull RapLika 2018. reper Usce.

(Visited 81 times, 1 visits today)

Komentari