Istaknuto
19.02.2020.

Vrijeme čitanja: < 1 minuta Ovog tjedna Ziherova nova pošiljka glazbenih singlova broji sedam kandidata za sing tjedna. Glasati možete do sljedeće srijede.

10.02.2020.

Vrijeme čitanja: 11 minute „Late is the hour in which this conjurer chooses to appear!“ - prosiktao bi na mene vjerojatno Grima Wormtongue kada bi mogao vidjeti da albume od studenog i prosinca izbacujem krajem siječnja.

Izvedbene umjetnosti

Volite glazbu iz filmova? HNK u Zagrebu zatvara sezonu koncertom stvorenim za sve filmoljupce

17.06.2019. Ziher.hrFoto: HNK
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Kazališta odlaze na zasluženi ljetni odmor, a kraj sezone u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu obilježit će koncertna poslastica za sve ljubitelje filmske glazbe.

“Od Evite do Harryja Pottera” naziv je koncertne večeri u kojoj će ansambl Opere zagrebačkog HNK izvesti najveće hitove i teme iz popularnih filmskih naslova. U nedjelju, 30. lipnja u 20 sati pod ravnanjem maestra Ilya Stupela publika će uživati u temama iz filmova kao što su Superman, Indiana Jones, Titanic, Harry Potter, Exodus, Kum, Schindlerova lista, Pirati s Kariba, Čarobnjak iz Oza i Ratovi zvijezda.

U sklopu koncerta dodijelit će se i godišnje nagrade za najbolja umjetnička ostvarenja u protekloj sezoni – Nagrade Mila Dimitrijević za najbolje ostvarenja u dramskim predstavama, Nagrade Vladimir Ruždjak / Marijana Radev za najbolja  ostvarenja u opernim predstavama i Nagrade Oskar Harmoš/ Ana Roje za najbolja ostvarenja u baletnim predstavama.

Kako do ulaznice

Cijela ulaznica varira između 120 kuna (balkon), 150/180 kuna (parket) i 200 kuna (loža). Ulaznice su u prodaji na blagajni kazališta (radnim danom 10-19 sati, subotom 10-13 sati) ili ovdje.

(Visited 168 times, 1 visits today)

Komentari