Film

Filmska radionica za djecu Frooom i ovo ljeto u Zagrebu u kinu Tuškanac

Foto: www.frooom.eu
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: www.frooom.eu
Foto: www.frooom.eu

Bacači sjenki i ove godine organiziraju edukativne radionice o filmu uz potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske, Hrvatskog audiovizualnog centra te Grada Zagreba!

Četiri jednotjedne radionice namijenjene su djeci od 9 do 12 godina koji vole film i pametnu zabavu, a održavaju se od 16.6. do 11.7. u zagrebačkom kinu Tuškanac i Centru za likovni odgoj, radnim danom od 9 do 15 sati.

Za najmlađe Frooom 2014. radionice zabavan su i edukativan početak ljeta u kojem mogu naučiti sve tajne nastajanja filmske umjetnosti. Za edukaciju i igru zaduženi su Petra Težak (glumica i dramska edukatorica), Mihael Giba i Marko Tadić (multimedijalni umjetnici), Miro Manojlović (montažer, glazbeni i multimedijalni umjetnik), Mirko Bogosavac i Igor Longo (psiholozi), Ana Grlić (dramaturginja i scenaristica), Mare Šuljak (multimedijalna umjetnica, dizajnerica i slikarica) i drugi.

Foto: www.frooom.eu
Foto: www.frooom.eu

Polaznicima je osiguran zdrav topli obrok i napitci, kao i sredstva za rad i cjelodnevni boravak (od 8 do 16 sati) tijekom kojeg će naučiti gledati i voljeti film.

Cijena tjedne radionice za sudionike/ice koji se prijave do 10.6. iznosi 650 kuna, a nakon tog termina 750 kuna.

Za one koji se osjećaju posebno kreativno, Frooom 2014. organizira i natječaj za najbolji kratak video. Napravite kratak video (do 3 minute) kojim objašnjavate zašto volite film, stavite ga na Frooom-ovu Facebook stranicu ili ga pošaljte na frooom2014@gmail.com i sudjelujte na filmskoj radionici – besplatno.

Be social

Komentari