Istaknuto
11.12.2019.

Vrijeme čitanja: < 1 minuta U mjesecu blagdana i izbora, ovih sedam singlova i ove srijede traži vašu pažnju i vaš glas za onaj/one koji najviše zapnu za uho.

10.12.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Kao lijeni i neuredni korisnik Interneta, nimalo ažuran u pružanju potpore onima koji stvaraju njegov sadržaj, nisam puno očekivala od ovog popisa. No on ipak govori nešto o meni.

Glazba

I Flogging Molly dolaze na INmusic #12

01.03.2017. Ziher.hrFoto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Irsko- keltske punk legende Flogging Molly nastupit će na Main Stageu ovogodišnjeg izdanja INmusic festivala!

Izvanredan sedmeročlani irsko- američki bend osnovan je 1997. godine u Los Angelesu. Ime je dobio po pubu Molly Malone u kojem su svirali svoje prve nastupe i razvili svoj prepoznatljiv zvuk koji je kombinacija tradicionalne keltske i rock glazbe. Kombiniraju i tradicionalne irske instrumente s rock gitarama i bubnjevima.

Brzo su skupili velik broj obožavatelja, a 2000. godine bend izdaje svoj debitantski album “Swagger”. Na njegov uspjeh nastavio se “Drunken Lullabies” 2002., “Within A Mile of Home” 2004. te “Float” koji je objavljen 2008. godine te je postao najuspješnije izdanje s hitovima Paddy´s Lament i You Won´t Make A Fool out Of Me. Njihov posljednji studijski album “Speed Of Darkness” objavljen je 2011. godine došao je do devetog mjesta na Billboard 200 ljestvici te do mjesta broj četiri na Billboard Independent ljestvici. Njihov novi album očekuje se ove godine, a publika INmusica bit će među prvima u Europi koja će imati priliku čuti novi materijal.

Flogging Molly su jedan od najboljih i najzabavnijih live izvođača i imaju već dugu romansu s INmusic festivalom. Također su i još jedan fantastičan dodatak ovogodišnjem line-upu festivala koji je proglašen najspektakularnijim do sada. Ovogodišnju postavu, uz fantastične Flogging Molly, čine senzacionalni Kings Of Leon, Arcade Fire, Alt- J, Kasabian, Michael Kiwanuka, Slaves, Repetitor, Public Serving Broadcasting i još mnogi.

INmusic festival #12 održat će se od 19. do 21. lipnja 2017. godine na prekrasnoj lokaciji jezera Jarun u Zagrebu.

Ulaznice

Ulaznice za fantastična tri festivalska dana u ponudi su za 53 € do 17. ožujka na službenom festivalskom web shopu.

(Visited 25 times, 1 visits today)

Komentari