Glazba

Hladno pivo u zagrebačkom Domu sportova slavi 35 godina karijere

Hladno Pivo
Foto: Press
Vrijeme čitanja: 2 minute

Jedan od naših najvećih rock bendova Hladno Pivo, kroz 2022. slavi 35 godina karijere serijom od 35 koncerata, a centralna proslava i vrhunac velike turneje zakazan je u maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu, u petak 14. listopada.

Hladno Pivo će u svom gradu obilježiti dugih 35 godina djelovanja velikim dvoranskim koncertom na lokaciji za koju ih vežu neke od najljepših uspomena. Malu dvoranu Doma sportova već su radnije rasprodali, i to dva dana, početkom 2018. godine kada su odsvirali odvojene koncerte s različitim set listama. Ovoga puta očekuje nas maratonska svirka Hladnog Piva, a bend će protresti kompletnu pjesmaricu i proći kroz svoju tri i pol desetljeća dugu karijeru.

Koncert povodom velike obljetnice uz hitove iz svih faza karijere podrazumijeva da će bend okupiti nekoliko generacija fanova Hladnog Piva. Bit će ovo prilika za doživjeti maratonski set jednog od najvažnijih bendova kompletne regije kroz dva i pol sata svirke.

Jurnjavu kroz 35 impresivnih godina Hladnog Piva obilježavaju neke od najvažnijih pjesmama s albuma poput kultnog debija „Džinovski”, „G.A.D.”, „Desetka” ili „Knjiga žalbe” i „Svijet glamura”.

To znači da će se na koncertima moći čuti Fur immer punk, Zimmer frei, Trening za umiranje, Sarma, Politika, Šank, Pjevajte nešto ljubavno, Svijet glamura, Teško je ful biti kul, Šamar, Ezoterija, Soundtrack za život, Nije sve tako sivo, Konobar, Samo za taj osjećaj, Mojoj majici, Fotoaparat, Ne volim te, Na ovim prostorima, Bačkizagre stuhpa šeja ili Trening za umiranje.

Bend koji je svoj prvi koncert odsvirao 1988. u Kumrovcu postao je jedan od najvećih i najvažnijih hrvatskih bendova koji to dokazuje impresivnom karijerom. Kroz sve to vrijeme band iz Gajnica uspio je progurati punk rock na vrhove top lista, iskrojiti glazbenu povijest kompletne regije i underground zvuk izvući iz klubova u dvorane i na stadione.

Veliki zagrebački koncert bit će prilika za okupiti fanove, one s početka priče, ali i novije, koji će uglas pjevati sve himne jednog od naših najvećih rock bendova.

Ulaznice

Ulaznice u prodaju kreću u petak 17. lipnja, a prva cijena od 90 kuna vrijedit će do 31. srpnja. Dan nakon cijena se penje na 100 kuna, a na dan koncerta za ulaznicu će trebati izdvojiti 120 kuna. Prodajna mjesta su Dirty Old Shop, Rockmark i Aquarius u Zagrebu, te sva prodajna mjesta sustava Eventim i online na eventim.hr.

Be social

Komentari