Istaknuto
24.02.2021.

Vrijeme čitanja: 4 minute Još jedna nova glazba pruža priliku za glasanje za singl tjedna a borba se vodi između sedam novih singlova. Tu su i strane preporuke za slušanje.

23.02.2021.

Vrijeme čitanja: 4 minute Svatko od nas ima svoju privatnu verziju Đoleta jer čika Đole to zaslužuje, i iako nikada pročitati neće silne priče njemu u čast ispisane, bilo bi mu sigurno drago što se piše na račun i za račun njega.

Film

Hoće li “Harry Potter” ponovno zaživjeti u obliku serije?

27.01.2021. Ziher.hrFoto: facebook.com/harrypottermovie
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Nakon što je najpoznatiji svjetski čarobnjak (nakon Merlina) Harry Potter, odnosno njegova priča isprobala svaku moguću formu u zabavnoj industriji (knjige, igrice, kazališna predstava, filmovi i još filmova, interaktivne web stranice…), otvara se mogućnost da priča postane i serija.

Ideja o seriji tek je u povojima i nije niti blizu snimanja, a HBO Max predvodi priču te razvijaju ideju i u potrazi su za scenaristima. Snimanje serije, dakle, nije potvrđeno, ali s obzirom na to kako se serijal „Harry Potter“ dosad razvijao, nije nemoguće da u idućih nekoliko godina priču pogledamo (još jednom) u formi serije. To bi svakako bilo zanimljivo, s obzirom na to koliko J. K. Rowling drži do toga da kontrolira tijek radnje i na to koliko je prašine nedavno podigla izjavama o transrodnim osobama. Kazališna predstava „Harry Potter i ukleto dijete“ priču je nastavila nakon radnje serijala knjiga te je promijenila izgled, a naizgled i osobnost likova. Dođe li doista do realizacije ove serije, možda dobijemo neke nove perspektive ili uvide u pozadinske priče sporednih likova.

(Visited 82 times, 1 visits today)

Komentari