novo u kinu
14. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 3 minute Pet trilera, tri drame, dva horora te po jedan mjuzikl i znanstvenofantastični film izvanredan su recept za mjesec ljubavi prema svemu, a u našem slučaju, i prema filmovima!

JEBOTON
8. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 9 minute Upoznajte srce zagrebačke glazbene scene kroz JeboTon kolektiv – urbanu ekipu koja piše povijest. Od školskih klupa do Boogaloou, pratite put Jebtona u stvaranju alternativne scene.

Glazba

Najava: Energični Repetitor vraća se u Tvornicu kulture

Foto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
Foto: Press
Foto: Press

Beogradski garažni post punk trojac Repetitor vraćaju se u Tvornicu Kulture u subotu, 31.1.2015., u sklopu nove turneje po regiji. Repetitor su zagrebačkoj publici već dobro poznati gosti koji još jednom dolaze osvojiti metropolu svojom provjerenom kombinacijom moćne buke.

Repetitor su jedan od najvećih regionalnih alter bendova i trenutno najbolje što suvremena beogradska garažna rock scena može ponuditi. Milena Milutinović  (bubnjevi), Ana-Marija Cupin (bas, vokal) i Boris Vlastelica (gitara, vokal) svoj  prepoznatljivi zvuk polako su gradili pod utjecajem žestokog rock‘n’rolla, post-punka  i svega između, a visoko energične pjesme stvaraju u međuodnosu instrumenata i vokala. Od osnutka 2005. godine, preko prvog albuma “Sve što vidim je prvi put“ iz 2008., koji je proglašen jednim od najautentičnijih rock uradaka ovih prostora, te zadnjeg hvaljenog “Dobrodošli na okean”, Repetitor je postao jedan od najprodornijih mladih bendova s Balkana, a singlovi Opet jak, U pravom trenutku ili Biću bolji govore o moći ovog sastava.

Svoj utjecaj redovito šire na koncertima po regiji, ali i cijeloj Europi, te na svim velikim festivalima kao što su Sziget, Exit, SuperUho, ili pak Waves. Upravo su svirke njihovo najjače oružje koje im je priskrbilo hordu fanova, a svi redom prepoznaju snagu, energiju, buntovnost i zapaljivost ovog moćnog trojca. Ulaznice u pretprodaji iznose 40 kn, dok će na dan koncerta za ulaznicu trebati izdvojiti 55 kn.

 

Be social

Komentari