Glazba

It Came From The Garage Vol 2 – live promocija u Močvari

it came
Foto:Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Nema boljeg načina nego prizvati jesen garažnom galamom. To zna i ekipa iz Raw Syndicate bookinga i It Came From The Garage kolektiva jer su za sve ljubitelje garažnog rocka pripremili jedinstveno događanje u Močvari.

Zaokružite četvrtak 6. rujna na kalendaru i označite ga najdražom bojom jer tada će se održati live promocija drugog izdanja CD kompilacije “It Came From The Garage”. Nakon nepunih osam godina stiglo je novo izdanje kompilacije hrvatskih garažnih rock’n’roll bendova koje će obilježiti kraj godine i publici bolje predstaviti domaće garažne rock bendove.

“It Came From The Garage” kompilacija nastala je po uzoru na izdanje “Bombardiranje New Yorka” etikete Slušaj najglasnije, ali i na slične inozemne kompilacije kao što su “Back From The Grave” i “Slovenly Recordings”. Domaće drugo izdanje “It Came From The Garage” sadrži deset hrvatskih garažnih dragulja i jedan gostujući bend iz Njemačke. Kriptoid graphics potpisuje vizuale.

Bendovi Mojo Men From Mars, Detroit Groove Gang, Thee Melomen, (Krnji) Štajner Bend, Sloming Moops i Harp Explosion Thee One Man Band će uživo izvesti pjesme koje će se pored ostalih naći na kompilaciji.

Cijena ulaznice zamišljena je u vidu poželjne donacije u iznosu od 25 kuna. Sav prihod od donacija pripada bendovima koji će večer upotpuniti svojim nastupima. Prvih 80 posjetitelja koji izdvoje donaciju na ulazu u klub dobit će besplatan primjerak CD-a.

 

Be social

Komentari