Istaknuto
13.11.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Borba za singl tjedna može početi jer donosimo novu rundu glazbenih noviteta za koje možete glasati te nekoliko stranih preporuka za slušanje.

09.11.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Fraktura, kao i svake godine, donosi zanimljive naslove od kojih se mnogi nađu na našim policama.

Glazba

Jedini koncert u Zagrebu koji ovo ljeto ne smijete propustiti

18.06.2019. Ziher.hrFoto: Press
Vrijeme čitanja: 1 minuta

U sklopu Močvarine ljetne sheme Indie emo naočale su spremile pravu senzaciju: u Zagreb stiže jedan od najjačih indie rock bendova – kanadski PUP! Ako ste u posljednjih pet godina čitali praktički bilo koji inozemni medij koji ima barem trunku doticaja s nezavisnom glazbom, gotovo je sigurno da ste pročitali nešto o indie/punk grupi PUP jer ih kritika jednostavno ne prestaje uzdizati u nebesa.

S potpuno opravdanim razlogom: snimaju odlične albume, uživo su nevjerojatni, konstantno su na turneji, a svaki njihov spot je malo remek djelo.

U sklopu druge od planirane tri ovogodišnje europske turneje, u Močvaru dolaze promovirati svoj posljednji i dosad najbolji album, “Morbid Stuff” – bučnu, zajedljivu i duhovitu odu nihilizmu i depresiji, koju je producirao Dave Schiffman (Vampire Weekend, Weezer, The Mars Volta…) i napravio odličan posao.

Usput rečeno, proljetna turneja im je bila u potpunosti rasprodana, a izvjesno je da će se isto dogoditi i s jesenjom, pa preporučamo da 10. kolovoza dođete u Močvaru i sami provjerite zašto publika toliko voli PUP.

Ulaznice

Vrata se otvaraju u 21 sat, koncert počinje u 21:30, a ulaznice potražite u sustavu Entrio po cijenama od 80 kuna u pretprodaji i 100 na dan koncerta.

(Visited 111 times, 1 visits today)

Komentari