nova glazba
18. ožujka 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

novo u kinu
28. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Kako bismo vam olakšali izbor, pripremili smo kratki pregled novih naslova u kinu u friško načetom ožujku.

Glazba

Jonathan promovira novi album “To Hold” na koncertima u Zagrebu i Rijeci

jonathan
Foto: facebook.com/thebandjonathan
Vrijeme čitanja: 2 minute

Grupa Jonathan nedavno objavljeni album “To Hold” koncertno će promovirati u Pogonu kulture u Rijeci 21. travnja, a potom u zagrebačkoj Tvornici kulture 12. svibnja. Objavom albuma “To Hold” zaokružena je cjelina započeta izdanjem “To Love” koje je objavljeno u veljači 2017. Novo izdanje u samo nekoliko dana naišlo je na sjajan prijem kod medija i publike, a prvi dio ove godine rezerviran je za koncertno predstavljanje albuma u cijeloj regiji.

Sve počinje na domaćem terenu kada će riječki Jonathan nastupiti u Pogonu kulture u subotu, 21. travnja. Prije njih nastupit će naša sjajna kantautorica Lovely Quinces, a ujedno će s bendom izvesti pjesmu I Don’t Mind koja je dio novog albuma i označava prvi duet za Jonathan. Zagrebački nastup u subotu, 12. svibnja pred vjernu publiku donosi punokrvni koncert, a Jonathan se vraća u Tvornicu kulture koju su već nekoliko puta napunili.

Album “To Hold” donosi osam novih pjesama od kojih su već predstavljeni singlovi Something To Cry About i aktualni I Never Meant To Be There. Materijal je sniman u studiju Marka Mrakovčića te u riječkom “G.I.S.”-u, a kompletnu produkciju, miks i mastering potpisuje Matej Zec koji je dosad radio na svim izdanjima benda. Prvi duet Jonathana zabilježen je s Lovely Quinces na pjesmi I Don’t Mind.

Od gostujućih izvođača na novom materijalu nalaze se i Hrvoje Šćulac koji svira klavijature na svim pjesmama i harmoniku na Monkeys, a i već neko vrijeme nastupa s bendom te dječji trio Roberta Rezg Brown, Leda Turato i Fran Barjaktarić kojima je dirigirala Ana Jakšić u pjesmi Way To Go. Omot “To Hold” naslikao je Mislav Lešić Džedaj, autor fotografija je Filip Gržinčić.

Album je dostupan za download na bandcamp stranici Jonathana.

Ulaznice

Ulaznice za oba koncerta kreću u prodaju u ponedjeljak, 26. veljače po cijeni od 60 kn, dok će na dan koncerta trebati izdvojiti 80 kn. Ulaznice za zagrebački koncert se mogu kupiti u Dirty Old Shopu, Rockmarku, Aquariusu CD Shopovima, na svim prodajnim mjestima Eventima te online na www.eventim.hrUlaznice za riječki koncert se mogu kupiti u Dallas Music Shopu (Splitska 2), na svim prodajnim mjestima Eventima te online na www.eventim.hr.

(Visited 344 times, 1 visits today)
Be social

Komentari