Istaknuto
03.03.2021.

Vrijeme čitanja: 3 minute Još jedna nova glazba pruža priliku za glasanje za singl tjedna a borba se vodi između osam novih singlova. Tu su i strane preporuke za slušanje.

02.03.2021.

Vrijeme čitanja: 6 minute Upoznajte Čisteće medvjediće koji se brinu o očuvanju naših šuma te svojim radom ukazuju na problem onečišćenja okoliša. Čisto, čisto - ti je njihov moto.

Glazba

Jonathan promovira novi album “To Hold” na koncertima u Zagrebu i Rijeci

22.02.2018. Ziher.hrFoto: facebook.com/thebandjonathan
Vrijeme čitanja: 2 minute

Grupa Jonathan nedavno objavljeni album “To Hold” koncertno će promovirati u Pogonu kulture u Rijeci 21. travnja, a potom u zagrebačkoj Tvornici kulture 12. svibnja. Objavom albuma “To Hold” zaokružena je cjelina započeta izdanjem “To Love” koje je objavljeno u veljači 2017. Novo izdanje u samo nekoliko dana naišlo je na sjajan prijem kod medija i publike, a prvi dio ove godine rezerviran je za koncertno predstavljanje albuma u cijeloj regiji.

Sve počinje na domaćem terenu kada će riječki Jonathan nastupiti u Pogonu kulture u subotu, 21. travnja. Prije njih nastupit će naša sjajna kantautorica Lovely Quinces, a ujedno će s bendom izvesti pjesmu I Don’t Mind koja je dio novog albuma i označava prvi duet za Jonathan. Zagrebački nastup u subotu, 12. svibnja pred vjernu publiku donosi punokrvni koncert, a Jonathan se vraća u Tvornicu kulture koju su već nekoliko puta napunili.

Album “To Hold” donosi osam novih pjesama od kojih su već predstavljeni singlovi Something To Cry About i aktualni I Never Meant To Be There. Materijal je sniman u studiju Marka Mrakovčića te u riječkom “G.I.S.”-u, a kompletnu produkciju, miks i mastering potpisuje Matej Zec koji je dosad radio na svim izdanjima benda. Prvi duet Jonathana zabilježen je s Lovely Quinces na pjesmi I Don’t Mind.

Od gostujućih izvođača na novom materijalu nalaze se i Hrvoje Šćulac koji svira klavijature na svim pjesmama i harmoniku na Monkeys, a i već neko vrijeme nastupa s bendom te dječji trio Roberta Rezg Brown, Leda Turato i Fran Barjaktarić kojima je dirigirala Ana Jakšić u pjesmi Way To Go. Omot “To Hold” naslikao je Mislav Lešić Džedaj, autor fotografija je Filip Gržinčić.

Album je dostupan za download na bandcamp stranici Jonathana.

Ulaznice

Ulaznice za oba koncerta kreću u prodaju u ponedjeljak, 26. veljače po cijeni od 60 kn, dok će na dan koncerta trebati izdvojiti 80 kn. Ulaznice za zagrebački koncert se mogu kupiti u Dirty Old Shopu, Rockmarku, Aquariusu CD Shopovima, na svim prodajnim mjestima Eventima te online na www.eventim.hrUlaznice za riječki koncert se mogu kupiti u Dallas Music Shopu (Splitska 2), na svim prodajnim mjestima Eventima te online na www.eventim.hr.

(Visited 179 times, 1 visits today)

Komentari