Istaknuto
09.07.2020.

Vrijeme čitanja: 5 minute Kakav je ovo bezobrazni priljev vanserijski dobre glazbe unutar mjesec dana? Travanj je prošao već znamo kako, ali glazba koja je izašla unutar tih mjesec dana je statistički na samom kraju Gaussa.

08.07.2020.

Vrijeme čitanja: 3 minute Puštamo novih deset domaćih i regionalnih singlova u borbu za naklonost slušatelja, a među stranim preporukama ima nekoliko zanimljivosti.

Glazba

Kevin Morby po prvi put u Hrvatskoj

27.02.2020. Ziher.hrFoto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Hvaljeni američki kantautor Kevin Morby stiže sa svojim bendom premijerno u Hrvatsku. U rokovnike i pametne mobitele valja upisati nedjelju, 12. srpnja, mjesto je Močvara.

Kevin Morby trenutno je jedan od najpopularnijih kantautora u svijetu. Ovaj uskoro 32-godišnjak odrastao je u Kansas Cityju da bi se kasnije preselio u Brooklyn i Los Angeles. U Brooklynu je bio član noise folk benda Woods, a s Cassie Ramone započeo je project The Babies. S producentom Robom Barbatom s kojim je radio u The Babiesima snimio je 2013. album prvijenac “Harlem River”, a istoimena pjesma danas broji preko 16 milijuna pregleda na youtubeu i najveći je Morbyjev hit.

Do sada je objavio ukupno pet albuma: “Harlem River” (2013), “Still Life” (2014), “Singing Saw” (2016), “City Music” (2017) i aktualni “Oh My God“ (2019) koji će promovirati ovom prilikom u Močvari. Kao svoje uzore navodi Lou Reeda, Boba Dylana, Ninu Simone i Simone Joyner. Prateći bend od 2016. čine mu Cyrus Gengras na basu i Nick Kinsey na bubnjevima. Kevin također surađuje i na projektu Waxahatchee sa svojim dugogodišnjom djevojkom Katie Crtutchfield.

Cijena ograničenog kontingenta early bird ulaznica je 100 kuna. Nakon toga cijena će porasti na 115 kuna, a na dan koncerta će koštati 130 kuna. Informacije o početku pretprodaje bit će dostupne uskoro.

(Visited 60 times, 1 visits today)

Komentari