nemanja
17. rujna 2023.

Vrijeme čitanja: 11 minute nemanja je alter-ego Puležanina koji je albumom “Voodoo Beat” zatvorio svoju psihodeličnu disko trilogiju.

4. rujna 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Rujan je mjesec u kojem nas čekaju mnogi povratci – od drugog dijela „Časne“ do petog dijela serijala „Poslije svega“ pa sve do nevjerojatnog desetog dijela „Slagalice strave“ uz tek pokoji originalni film.

Glazba

Kevin Morby po prvi put u Hrvatskoj

Foto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minute

Hvaljeni američki kantautor Kevin Morby stiže sa svojim bendom premijerno u Hrvatsku. U rokovnike i pametne mobitele valja upisati nedjelju, 12. srpnja, mjesto je Močvara.

Kevin Morby trenutno je jedan od najpopularnijih kantautora u svijetu. Ovaj uskoro 32-godišnjak odrastao je u Kansas Cityju da bi se kasnije preselio u Brooklyn i Los Angeles. U Brooklynu je bio član noise folk benda Woods, a s Cassie Ramone započeo je project The Babies. S producentom Robom Barbatom s kojim je radio u The Babiesima snimio je 2013. album prvijenac “Harlem River”, a istoimena pjesma danas broji preko 16 milijuna pregleda na youtubeu i najveći je Morbyjev hit.

Do sada je objavio ukupno pet albuma: “Harlem River” (2013), “Still Life” (2014), “Singing Saw” (2016), “City Music” (2017) i aktualni “Oh My God“ (2019) koji će promovirati ovom prilikom u Močvari. Kao svoje uzore navodi Lou Reeda, Boba Dylana, Ninu Simone i Simone Joyner. Prateći bend od 2016. čine mu Cyrus Gengras na basu i Nick Kinsey na bubnjevima. Kevin također surađuje i na projektu Waxahatchee sa svojim dugogodišnjom djevojkom Katie Crtutchfield.

Cijena ograničenog kontingenta early bird ulaznica je 100 kuna. Nakon toga cijena će porasti na 115 kuna, a na dan koncerta će koštati 130 kuna. Informacije o početku pretprodaje bit će dostupne uskoro.

Be social

Komentari