Istaknuto
04.12.2021.

Vrijeme čitanja: 4 minute Ove godine provedite Advent na naš način, upoznajte nas kroz male božićne rituale, tradicije i sadržaje koji ispunjavaju naše adventske dane bojama veselja i zajedništva.

01.12.2021.

Vrijeme čitanja: 2 minute Ažurirajte se i ovog tjedna uz aktualne singlove s domaćeg glazbenog terena uz rubriku Nova glazba. Odaberite svog favorita i donesite mu vječnu slavu.

Film

Tjedan u Kino Gaj uz nove radove Gaspara Noé i Petera Jacksona te maraton kratkometražnih filmova

17.12.2018. Ziher.hrFoto: kolaž by Ziher
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Filmski tjedan u varaždinskom kinu Gaj počinje u utorak 18. prosinca uz Grincha, novu animiranu obiteljsku komediju temeljenu na obožavanom blagdanskom filmskom klasiku Dr. Seussa.

Taj dan još gledamo Smrtonosne strojeve, proslavljenog redatelja Gospodara prstenova i Hobita Petera Jacksona. Jackson se na velika platna vraća kao scenarist, a na autorskom zadatku udružen je sa suprugom Fran Walsh te Philippom Boyens.

U četvrtak, 20. prosinca, na redu je senzorna projekcija namijenjena prvenstveno djeci sa senzornim poteškoćama, a prikazivat će se film Niko o malom sobu koji sanja da nauči letjeti. Taj dan gledamo još animiranog Spider-Mana: Novi svijet, Smrtonosne strojeve i Klimaks, novi film fenomenalnog argentinskog redatelja Gaspara Noé.

Petak je rezerviran za Maraton kratkometražnih filmova koji počinje u 14 sati i 30 minuta, a ulaz je besplatan. Dan prije vikenda bit će projekcija Spider-Mana, Smrtonosnih strojeva i Klimaksa. Subota ima identičan raspored kao i petak.

U nedjelju, 23. prosinca na redu je ponovno Maraton kratkometražnih filmova, uz dvije besplatne projekcije u 16 i 18 sati – Grinch i Zvijezda je rođena. Večer je rezervirana za superherojski spektakl Aquaman.

(Visited 103 times, 1 visits today)

Komentari