Istaknuto
07.08.2020.

Vrijeme čitanja: 10 minute Donosimo vam listu nekih od najpoznatijih svjetskih književnika koji su se, izuzev što su za sobom ostavili književna djela koja ćemo još dugo pamtiti, suočavali sa svojim nemilosrdnim demonima.

06.08.2020.

Vrijeme čitanja: 2 minute Limbo je igra bez priče, bez dijaloga i bez uputa na ekranu. Istovremeno, Limbo je jedna od najposebnijih igara svih vremena.

Glazba

Koncert povodom Dinamovog proljeća

05.02.2019. Ziher.hrFoto: Tim Hrvaćanin / Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

“Dinamovo proljeće”, naziv je za sportski događaj u kojem je zagrebački nogometni klub Dinamo ostvario povijesni uspjeh. Uspjeh je u tome što su prošli grupnu fazu u nekom europskom klupskom natjecanju. Činjenica je još veća kada se uzme podatak kada je to zadnji puta bilo ostvareno prije 49 godina. Nakon osvajanja drugog mjesta hrvatske nogometne reprezentacije na svjetskom prvenstvu ovaj uspjeh je hvale vrijedan za naš nogomet. S tom prigodom Udruga članova GNK Dinamo “Dinamo – to smo mi” organizira niz događanja za sve ljubitelje vezane uz Plave.

Veliki koncert, kao jedan od vrhunaca događanja okupljenih pod nazivom “Dinamovo proljeće”, održat će se u subotu, 23. veljače u zagrebačkom Domu sportova gdje će nastupiti Jura Stublić & Film, Kawasaki 3P, Tram 11 i Šank. Uz koncert održat će se izložba klupskih eksponata u Galeriji Kranjčar, film u kinu Europa te tribina Potencijali Dinama.


Koncert
Jura Stublić & Film, Kawasaki 3P, Tram 11 & Šank
Dom sportova – Zagreb
Subota 23. veljače od 20:00


Izložba
Izložba povijesno vrijednih eksponata NK Dinamo (dresovi, šalovi, zastavice, plakete, ulaznice, fotografije)
Galerija Kranjčar, Kaptol 26
Trajanje izložbe od 9. do 19. veljače
Ulaz slobodan


Dokumentarni film
Prikazivanje filma „Dinamovo proljeće – 20 godina poslije“, Ištvan Filaković, Vladimir Kleščić (2002. HRT)
Kino Europa
Ponedjeljak 18. veljače od 17 sati
Ulazak slobodan do popunjenja mjesta u dvorani prethodnom rezervacijom


TRIBINA
Potencijali Dinama
Novinarski Dom
Ožujak 2019.


Ulaznice za koncert

Od ponedjeljka 4.2. za ulaz će trebati izdvojiti 60 kuna, a na sam dan koncerta 70 kuna. Službena prodajna mjesta su svi Vivas Barovi, Bar & Club History (Tkalčićeva 68), Bad Blue Boys Fan Shop (Ilica 37), Mali Medo (Tkalčićeva 36), Pivnica Medvedgrad (Ilica 49), Fakin Craft Bar (Vukovarska 68), sva prodajna mjesta Eventima i online na www.eventim.hr.

(Visited 102 times, 1 visits today)

Komentari