Istaknuto
07.08.2020.

Vrijeme čitanja: 10 minute Donosimo vam listu nekih od najpoznatijih svjetskih književnika koji su se, izuzev što su za sobom ostavili književna djela koja ćemo još dugo pamtiti, suočavali sa svojim nemilosrdnim demonima.

06.08.2020.

Vrijeme čitanja: 2 minute Limbo je igra bez priče, bez dijaloga i bez uputa na ekranu. Istovremeno, Limbo je jedna od najposebnijih igara svih vremena.

Film

Kviz KOZa s posebnim Film i TV drive-IN izdanjem

26.04.2018. Ziher.hrFoto: facebook.com/KOZaKviz
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

U nedjelju, 29. travnja kviz KOZa će u svojem filmsko-televizijskom izdanju gostovati na izvrsnom programu DriveINkina Zagreb. Na poligonu Kockica ova će se omiljena zagrebačka filmofilska manifestacija održati 28./29. travnja i 5./6. svibnja, a organizatori s veseljem obavještavaju da su se i ove godine rado odazvali pozivu ove radišne skupine studenata. Kviz će krenuti oko 19:15, a nakon igranja na rasporedu je besplatna projekcija filma Ustav Republike Hrvatske redatelja Rajka Grlića. Kviz će voditi stand-up legenda Goran Vugrinec Goc.

Za KOZu: Film & TV DriveIN Edition pripremili su šaren, veseo i zabavan kviz filmsko-televizijske tematike s osamdesetak pitanja raspoređenih u pet različitih kategorija, uz velik naglasak na multimedijska pitanja. Naše ste kvizove mogli ste vidjeti u klubu Metropolis, a sada ćemo imati priliku testirati vaše znanje i neznanje na ogromnom platnu na parkingu usred Cvjetnog naselja.

Svaka se ekipa može se sastojati od minimalno dvije i maksimalno četiri osobe, a za sudjelovanje na KOZi: DriveIN Editionu naplaćuje se ekipna ulaznica od 60 kuna. Za razliku od prošle godine, ovaj put sudjelovanje nije ograničeno samo na automobile – svi zainteresirani mogu doći na kviz pješke i ravnopravno igrati s ekipama na kotačima.

Ako želite zaigrati KOZu: Film & TV DriveIN Edition, prijavite svoje ekipe što je prije moguće putem ovog linka.

Sve prijavljene ekipe organizatori mole da na poligon Kockica dođu oko 18:30 kako bi mogli parkirati na dobrom mjestu. Također, ako ste zainteresirani za (besplatno) gledanje filma Ustav Republike Hrvatske, naznačite nam to prilikom prijave kako bi se mogli bolje organizirati i smjestiti sudionike na pravo parkirališno mjesto.

(Visited 113 times, 1 visits today)

Komentari