Glazba

Let 3 imaju jedinstven set za 20 godina Tvornice kulture

Foto: facebook.com/LET3
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Let3 su jedan od najuspješnijih i najdugovječnijih bendova hrvatske rock scene koji su u svojih 30 godina rada zabilježili neke od svojih antologijskih nastupa.

Tu je bilo prvo zagrebačko pojavljivanje nakon uskrsnuća u studenom 2000., zatim svirka na Trećem festivalu svjetskog kazališta. Tada su, između ostalog, uvjerljivo izveli pjesmu Beautiful Day grupe U2. Tvornici su se vraćali više puta, a njihov posljednji nastup u rujnu 2018. ostao je zabilježen kao jedan od koncertnih highlighta jeseni.

Riječki Let3 velikim će koncertom 5. listopada označiti jedan od centralnih događaja višemjesečnog obilježavanja 20 godina Tvornice kulture. Na novom će zagrebačkom ukazanju zasigurno predstaviti i neke od reinterpretiranih uspješnica svoje duge karijere o kojima nam je Mrle ljetos govorio tijekom shoppinga na Hreliću:

Jedan on najimpresivnijih live bendova regije ove će zime svirkom uveličati i obilježavanje 20 godina naše najveće koncertne dvorane. Dva desetljeća rada Tvornice provlačit će se kao tema kroz sve svirke do kraja godine, što uključuje koncerte izvođača kao što su Kawasaki 3P, Kojoti, Repetitor, My Baby, At The Gates, Mark Lanegan, Acid Arab, Brand New Heavies, Urban&4 mnogi drugi.

Ulaznice

Ulaznice u pretprodaji iznose 70 kuna, dok će na dan koncerta iznositi 90 kuna.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), na svim prodajnim mjestima Entria i online na www.entrio.hr.

Be social

Komentari