Istaknuto
09.07.2020.

Vrijeme čitanja: 5 minute Kakav je ovo bezobrazni priljev vanserijski dobre glazbe unutar mjesec dana? Travanj je prošao već znamo kako, ali glazba koja je izašla unutar tih mjesec dana je statistički na samom kraju Gaussa.

08.07.2020.

Vrijeme čitanja: 3 minute Puštamo novih deset domaćih i regionalnih singlova u borbu za naklonost slušatelja, a među stranim preporukama ima nekoliko zanimljivosti.

Glazba

Luka Šulić zasvirao temu iz ‘Schindlerove liste’ kod spomenika žrtvama Holokausta

27.01.2020. Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Međunarodni je dan sjećanja na žrtve Holokausta, crnu rupu čovječanstva na koju treba podsjećati kako se nikada, nikada ne bi ponovila.

Na Facebook profilu Luke Šulića (2Cellos) objavljen je video povodom obilježavanja ovog važnog dana – Luka je uzeo violončelo, otišao u Berlin, sjeo među kamene blokove Memorijalnog centra i zasvirao temu iz Schindlerove liste. Poslušajte emotivnu izvedbu.

Najveći zločin u povijesti čovječanstva odnio je milijune žrtava, promijenio demografsku i etničku sliku Europe, a upravo na današnji dan prije 75 godina oslobođenjem logora Auschwitz-Birkenau došao je svom kraju, ali nije prepušten zaboravu.

(Visited 128 times, 1 visits today)

Komentari