Istaknuto
03.06.2020.

Vrijeme čitanja: 2 minute Počinje glasanje za jedan od osam novih domaćih i regionalnih singlova koje donosimo i u ovotjednoj Novoj glazbi na Ziheru.

02.06.2020.

Vrijeme čitanja: 7 minute Back to reality. Karantenu smo izgurali. Sad treba peći roštilje i objavljivati fotografije s plaže da drugi budu ljubomorni. Morate nešto i slušati kad radite stvari koje radite.

Film

Macaulay Culkin ponovno je “Sam u kući”

20.12.2018. Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Macaulaya Culkina ponovno su zaboravili! Danas ima 38 godina i više mu nije bed biti sam u kući, a i sam je nedavno izjavio kako za vrijeme blagdana baš i ne voli izlaziti u javnost. Ni ne čudi, jer i 28 godina nakon objave filma Home alone njegova popularnost ne jenjava.

To je dobro iskoristio Google u svojoj najnovijoj reklami za Home Assistant, odnosno Googleov sustav tehnologije za kućanstvo. Kevin više nije sam, društvo mu radi sustav koji za vas piše popise za dućan, pali i gasi svjetla, regulira grijanje i slično, no da ne radimo reklamu Googleu, tu ćemo stati i početi maštati o remakeu filma s odraslim Kevinom. Blast from the past koji morate pogledati!

(Visited 534 times, 1 visits today)

Komentari