Istaknuto
07.08.2020.

Vrijeme čitanja: 10 minute Donosimo vam listu nekih od najpoznatijih svjetskih književnika koji su se, izuzev što su za sobom ostavili književna djela koja ćemo još dugo pamtiti, suočavali sa svojim nemilosrdnim demonima.

06.08.2020.

Vrijeme čitanja: 2 minute Limbo je igra bez priče, bez dijaloga i bez uputa na ekranu. Istovremeno, Limbo je jedna od najposebnijih igara svih vremena.

Film

Macaulay Culkin ponovno je “Sam u kući”

20.12.2018. Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Macaulaya Culkina ponovno su zaboravili! Danas ima 38 godina i više mu nije bed biti sam u kući, a i sam je nedavno izjavio kako za vrijeme blagdana baš i ne voli izlaziti u javnost. Ni ne čudi, jer i 28 godina nakon objave filma Home alone njegova popularnost ne jenjava.

To je dobro iskoristio Google u svojoj najnovijoj reklami za Home Assistant, odnosno Googleov sustav tehnologije za kućanstvo. Kevin više nije sam, društvo mu radi sustav koji za vas piše popise za dućan, pali i gasi svjetla, regulira grijanje i slično, no da ne radimo reklamu Googleu, tu ćemo stati i početi maštati o remakeu filma s odraslim Kevinom. Blast from the past koji morate pogledati!

(Visited 546 times, 1 visits today)

Komentari