Istaknuto
13.01.2021.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

09.12.2020.

Vrijeme čitanja: 3 minute Mreža mladih Hrvatske i UNICEF motiviraju mlade da dijele svoje mišljenje o mentalnom zdravlju i drugima temama u cilju poboljšanja položaja mladih kod nas.

Film

Macaulay Culkin ponovno je “Sam u kući”

20.12.2018. Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Macaulaya Culkina ponovno su zaboravili! Danas ima 38 godina i više mu nije bed biti sam u kući, a i sam je nedavno izjavio kako za vrijeme blagdana baš i ne voli izlaziti u javnost. Ni ne čudi, jer i 28 godina nakon objave filma Home alone njegova popularnost ne jenjava.

To je dobro iskoristio Google u svojoj najnovijoj reklami za Home Assistant, odnosno Googleov sustav tehnologije za kućanstvo. Kevin više nije sam, društvo mu radi sustav koji za vas piše popise za dućan, pali i gasi svjetla, regulira grijanje i slično, no da ne radimo reklamu Googleu, tu ćemo stati i početi maštati o remakeu filma s odraslim Kevinom. Blast from the past koji morate pogledati!

(Visited 593 times, 3 visits today)

Komentari