Istaknuto
09.06.2021.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

09.06.2021.

Vrijeme čitanja: 2 minute Svibanj polako postavlja glazbene temelje ljeta 2021. Od akustike do bengalica, Mjesečna doza popa donosi presjek važnijih singlica u zadnjih nekoliko tjedana.

Film

Marvelov filmski univerzum na Ljetnoj pozornici Tuškanac

07.08.2018. Ziher.hrFoto: press Kino Tuškanac
Vrijeme čitanja: 2 minute

I ovaj tjedan potražite filmsko osvježenje u najljepšem kinu na otvorenom uz niz akcijskih avantura i veliku turneju Marvelovim filmskim univerzumom. Prvi red do mora filmova, novi program naslova iz redovite kinodistribucije na Ljetnoj pozornici Tuškanac, u drugom tjednu kolovoza donosi: Solo: Priča iz Ratova zvijezda, Deadpool 2, Black Panther, Ant-Man i Wasp te Osvetnici: Rat beskonačnosti.

U utorak, 7. kolovoza gledamo Solo: Priča iz Ratova zvijezda, spinoff popularne franšize koji iznosi niz detalja Hanove mitologije. Tijekom avanture u mračnom podzemnom svijetu punom kriminala, Han Solo upoznaje svog budućeg kopilota Chewbaccu i susreće se s Landom Calrissianom godinama prije pridruživanja Pobunjenicima.

Marvelov brbljavi anti-junak se vratio i stiže na Ljetnu pozornicu Tuškanac veći, bolji i gluplji nego ikada prije u akcijskoj avanturi Deadpool 2 koja je na rasporedu u srijedu, 8. kolovoza. Kada super vojnik krene u ubilačku misiju, Deadpool je prisiljen razmišljati o prijateljstvu, obitelji i što to zapravo znači biti junak. Jer, ponekad, da bi napravio sve kako treba, moraš igrati prljavo.

Foto: press Kino Tuškanac

Sve do kraja tjedna nastavljamo putovanje Marvelovim filmskim univerzumom. Akcijska avantura Black Panther prati T’Challu koji se nakon smrti svog oca, kralja Wakande, vraća kući u zatvorenu, tehnički naprednu afričku državu kako bi zasjeo na prijestolje. Ali tad se ponovo javi stari neprijatelj, a T’Challin je karakter kralja i Black Panthera stavljen na kušnju kad se uvuče u strašan sukob zbog kojeg je ugrožen opstanak Wakande i cijelog svijeta. Black Panther prikazuje se u četvrtak, 9. kolovoza.

U petak, 10. kolovoza na rasporedu je Ant-Man i Wasp. Dok Scott Lang (Paul Rudd) balansira između uloge superheroja i uzornog oca, Hope van Dyne i dr. Hank Pym trebaju njegovu pomoć u novoj hitnoj misiji u kojoj zajedno s Wasp (Evangeline Lilly) otkrivaju tajne njihove prošlosti.

Subota, 11. kolovoza rezervirana je za akcijsku avanturu Osvetnici: Rat beskonačnosti. Marvelov film Osvetnici: Rat beskonačnosti nastajao je deset godina, a obuhvaća cijeli Marvelov filmski univerzum. Na platno nam donosi konačan, najsmrtonosniji obračun svih vremena. Osvetnici i njihovi saveznici super junaci moraju biti spremni žrtvovati sve kako bi porazili moćnog Thanosa prije nego što on svojim razaranjem i uništavanjem okonča svemir.

Projekcije filmova na Ljetnoj pozornici Tuškanac počinju u 21:30 h. Ulaznice je moguće kupiti na blagajni Ljetne pozornice Tuškanac od 20 h po cijeni od 30 kuna. Projekcije su dog-friendly.

(Visited 153 times, 1 visits today)

Komentari