Glazba

Mary May po prvi put na samostalnom koncertu u sklopu Začarane Močvare

Foto: Press
Vrijeme čitanja: 2 minute

Ljepota i sloboda s kojom Mary May pjeva, izniman bend i instrumenti koji je prate u “Things You Can’t Put Your Finger On” su glazbeni događaj godine za hrvatsku scenu i sve što je do sada studijski objavljeno. U glazbenom smislu, sve se čini sporedno naspram jedne mlade glazbenice koja je došla, vidjela i otpjevala. Podsjetila je na mnogo stvari i životnih situacija svojim stihovima koji su toliko prirodno ukalupljeni u aranžman da se moramo zapitati kako je do toga došlo.

Filip Kušter

Ovako govore o albumu koji će Mary May predstaviti s bendom na novom izdanju Začarane Močvare. Kritičari su se složili da se radi o velikom otkriću koje je došlo nenajavljeno i opilo nam sva čula i jednom on najljepših kantautorskih debi izdanja unatrag zadnjih deset godina, a priliku da se možda posljednji put prije Valentinova zaljubite u glazbu koju stvara ova talentirana glazbenica imamo 13. veljače u zagrebačkoj Močvari.

Bit će to prvi samostalni koncert, ujedno i službena promocija albuma “Things You Can’t Put Your Finger On” , a što nas očekuje u Močvari Mary May dala je naslutiti nedavno u Tvornici kulture kada je nastupila prije Stray Dogga. Ako je ono bilo zagrijavanje, što nas onda tek čeka u Močvari?

Mary May se javnosti prvi put predstavila u travnju prošle godine singlom Softest Tune koji je jednoglasno osvojio kritičare. Uslijedili su nastupi na Indirekt, Bloomsday i Hoomstock festivalima, nakon kojih objavljuje još tri hvaljena singla. Krajem listopada 2018. godine objavila je svoj album prvijenac “Things You Can’t Put Your Finger On” koji je opravdao sva očekivanja te je od strane više portala proglašen među najboljim izdanjima 2018. godine.

Uživo nastupa s bendom kojeg sačinjavaju sjajni glazbenici Luka Čapeta na gitari, Marin Živković na saksofonu i Borko Rupena na bubnjevima.

Ulaznice po cijeni od 35 kuna možete kupiti isključivo na ulazu u Močvaru na dan koncerta.

Be social

Komentari