Istaknuto
04.12.2021.

Vrijeme čitanja: 4 minute Ove godine provedite Advent na naš način, upoznajte nas kroz male božićne rituale, tradicije i sadržaje koji ispunjavaju naše adventske dane bojama veselja i zajedništva.

01.12.2021.

Vrijeme čitanja: 2 minute Ažurirajte se i ovog tjedna uz aktualne singlove s domaćeg glazbenog terena uz rubriku Nova glazba. Odaberite svog favorita i donesite mu vječnu slavu.

Glazba

Mgla priprema black metal spektakl u Močvari

20.07.2019. Ziher.hrFoto: Erna Tomiša / Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Započet kao solo projekt tajnovitog ‘M’, Mgla najprije izdaje nekoliko EP izdanja te 2008. i svoj prvi full length album Groza”, nakon čega je uslijedio vrlo zapaženi album With Hearts Toward None” (2012.) i odlični Exercises In Futility” (2015.), koji se smatra jednim od najboljih black metal albuma ovoga desetljeća.

Zanimljivo, bend je počeo svirati live u punom sastavu tek nakon izlaska albuma 2012. godine, što samo dodatno potvrđuje koliko se bend brzo vinuo u sam vrh europske metal scene. Karakterizira ih svojevrsna depersonaliziranost i dehumaniziranost u njihovoj scenskoj pojavi.

Mgla će nastupiti u Močvari u petak 6. rujna. Informacije o pretprodaji ulaznica biti će dostupne uskoro, a cijena će biti 110 kuna (early bird), 130 kuna u pretprodaji odnosno 150 kuna na ulazu ako ih ostane.

Koncert organiziraju Subsonic Events i Hangtime Agency.

(Visited 106 times, 1 visits today)

Komentari