Istaknuto
09.07.2020.

Vrijeme čitanja: 5 minute Kakav je ovo bezobrazni priljev vanserijski dobre glazbe unutar mjesec dana? Travanj je prošao već znamo kako, ali glazba koja je izašla unutar tih mjesec dana je statistički na samom kraju Gaussa.

08.07.2020.

Vrijeme čitanja: 3 minute Puštamo novih deset domaćih i regionalnih singlova u borbu za naklonost slušatelja, a među stranim preporukama ima nekoliko zanimljivosti.

Glazba

Mgla priprema black metal spektakl u Močvari

20.07.2019. Ziher.hrFoto: Erna Tomiša / Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Započet kao solo projekt tajnovitog ‘M’, Mgla najprije izdaje nekoliko EP izdanja te 2008. i svoj prvi full length album Groza”, nakon čega je uslijedio vrlo zapaženi album With Hearts Toward None” (2012.) i odlični Exercises In Futility” (2015.), koji se smatra jednim od najboljih black metal albuma ovoga desetljeća.

Zanimljivo, bend je počeo svirati live u punom sastavu tek nakon izlaska albuma 2012. godine, što samo dodatno potvrđuje koliko se bend brzo vinuo u sam vrh europske metal scene. Karakterizira ih svojevrsna depersonaliziranost i dehumaniziranost u njihovoj scenskoj pojavi.

Mgla će nastupiti u Močvari u petak 6. rujna. Informacije o pretprodaji ulaznica biti će dostupne uskoro, a cijena će biti 110 kuna (early bird), 130 kuna u pretprodaji odnosno 150 kuna na ulazu ako ih ostane.

Koncert organiziraju Subsonic Events i Hangtime Agency.

(Visited 44 times, 1 visits today)

Komentari