Istaknuto
22.01.2020.

Vrijeme čitanja: < 1 minuta Sedam novih singlova iz glazbenih radionica spremno je za preslušavanje i borbu za pobjedu. Glasanje, kao i uvijek, traje do sljedeće srijede.

15.01.2020.

Vrijeme čitanja: 6 minute Iako se preminuli glazbenici već neko vrijeme oživljavaju hologramima za posebne prigode, naslućuje se jedan novi trend koji će uvelike utjecati na način na koji konzumiramo glazbu. Što o trendu hologramskih koncerata preminulih glazbenika misle članovi glazbene redakcije pročitajte u nastavku.

Glazba

Mgla priprema black metal spektakl u Močvari

20.07.2019. Ziher.hrFoto: Erna Tomiša / Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Započet kao solo projekt tajnovitog ‘M’, Mgla najprije izdaje nekoliko EP izdanja te 2008. i svoj prvi full length album Groza”, nakon čega je uslijedio vrlo zapaženi album With Hearts Toward None” (2012.) i odlični Exercises In Futility” (2015.), koji se smatra jednim od najboljih black metal albuma ovoga desetljeća.

Zanimljivo, bend je počeo svirati live u punom sastavu tek nakon izlaska albuma 2012. godine, što samo dodatno potvrđuje koliko se bend brzo vinuo u sam vrh europske metal scene. Karakterizira ih svojevrsna depersonaliziranost i dehumaniziranost u njihovoj scenskoj pojavi.

Mgla će nastupiti u Močvari u petak 6. rujna. Informacije o pretprodaji ulaznica biti će dostupne uskoro, a cijena će biti 110 kuna (early bird), 130 kuna u pretprodaji odnosno 150 kuna na ulazu ako ih ostane.

Koncert organiziraju Subsonic Events i Hangtime Agency.

(Visited 23 times, 2 visits today)

Komentari