Istaknuto
02.06.2020.

Vrijeme čitanja: 7 minute Back to reality. Karantenu smo izgurali. Sad treba peći roštilje i objavljivati fotografije s plaže da drugi budu ljubomorni. Morate nešto i slušati kad radite stvari koje radite.

27.05.2020.

Vrijeme čitanja: 2 minute Nova glazba ovog tjedna donosi šest domaćih i regionalnih singlova u borbi za pobjedu te pet stranih preporuka za slušanje

Glazba

Mick Harvey i J.P. Shilo dolaze u Vintage Industrial bar i dovode goste

31.10.2019. Ziher.hrFoto: Facebook.com / mickharvey4ever
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Australski glazbenik i suosnivač The Bad Seedsa i The Birthday Partyja po treći put dolazi u Zagreb 10. studenog u pratnji velikih J.P. Shila, Stevea Shelleya iz Sonic Youtha i Glena Lewisa.

Nakon dva nastupa, hrvatska publika je uvidjela osebujnost svog glazbenog izričaja stvorenog izvan matičnog The Bad Seedsa koji je neminovno povezan s karijerom Nicka Cavea pa evo savršene zimske prilike poslušati i vidjeti ovu moćnu gomilicu. Mick Harvey također je surađivao i s drugim značajnim imenima sa scene, kao što su Serge Gainsbourg i Jane Birkin, te P. J. Harvey i Ed Clayton-Jones, a istaknuo se i u pisanju glazbe za kazališne komade i filmove. Solo karijeru započeo je 1995. albumom “Intoxicated Man”.

Ulaznice

Ulaznice se nalaze u prodaji na šanku Grifa, VIB-a, u Dirty Old Shopu i na prodajnim mjestima Entria po cijeni od 70 kuna, a na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 90 kuna.

(Visited 52 times, 2 visits today)

Komentari