Istaknuto
26.05.2022.

Vrijeme čitanja: < 1 minuta Britanski kultni sastav Depeche Mode iznenada je ostao bez jednog od svojih osnivača.

21.05.2022.

Vrijeme čitanja: 3 minute Nova godina - novi ja. Naravno da ne - koliko god želio da taj statement bude točan. Isto to je mislio i Celeste koji godinama štanca iste albume. Kod mene i dalje siječanj izlazi debelo u godini.

Glazba

Mick Harvey i J.P. Shilo dolaze u Vintage Industrial bar i dovode goste

31.10.2019. Ziher.hrFoto: Facebook.com / mickharvey4ever
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Australski glazbenik i suosnivač The Bad Seedsa i The Birthday Partyja po treći put dolazi u Zagreb 10. studenog u pratnji velikih J.P. Shila, Stevea Shelleya iz Sonic Youtha i Glena Lewisa.

Nakon dva nastupa, hrvatska publika je uvidjela osebujnost svog glazbenog izričaja stvorenog izvan matičnog The Bad Seedsa koji je neminovno povezan s karijerom Nicka Cavea pa evo savršene zimske prilike poslušati i vidjeti ovu moćnu gomilicu. Mick Harvey također je surađivao i s drugim značajnim imenima sa scene, kao što su Serge Gainsbourg i Jane Birkin, te P. J. Harvey i Ed Clayton-Jones, a istaknuo se i u pisanju glazbe za kazališne komade i filmove. Solo karijeru započeo je 1995. albumom “Intoxicated Man”.

Ulaznice

Ulaznice se nalaze u prodaji na šanku Grifa, VIB-a, u Dirty Old Shopu i na prodajnim mjestima Entria po cijeni od 70 kuna, a na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 90 kuna.

(Visited 135 times, 1 visits today)

Komentari