Istaknuto
03.06.2020.

Vrijeme čitanja: 2 minute Počinje glasanje za jedan od osam novih domaćih i regionalnih singlova koje donosimo i u ovotjednoj Novoj glazbi na Ziheru.

02.06.2020.

Vrijeme čitanja: 7 minute Back to reality. Karantenu smo izgurali. Sad treba peći roštilje i objavljivati fotografije s plaže da drugi budu ljubomorni. Morate nešto i slušati kad radite stvari koje radite.

Izvedbene umjetnosti

Močvarni dnevni boravak – online eko program za djecu

05.05.2020. Ziher.hrFoto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Klub Močvara pokrenuo je novi program za djecu i mlade, Močvarni dnevni boravak, koji u svom prvom online izdanju donosi Kolektiv Igralke. Na svojoj Facebook stranici, Močvarni boravak u utorak, 5. svibnja u 17:30, predstavlja edukativni kazališni crtić Plastika Fantastika” i radionicu izrade pernica.

Crtić „Plastika Fantastika” govori o zagađenju okoliša i problemu prekomjernog plastičnog otpada. Radi se o interaktivnoj predstavi s elementima fantastike koja je namijenjena kasnom predškolskom i ranom osnovnoškolskom uzrastu. Spajajući multimedijalnu igru i ručni rad, djeca uče o recikliranju te otkrivaju maštovite i zabavne načine kako ponovno upotrijebiti plastični otpad. Autorice predstave su Sendi Bakotić, Anja Sabol i Vanda Velagić koje ujedno i igraju superjunakinje, a režiju potpisuje Alisa Debelić.

Nakon predstave slijedi radionica izrade pernica od plastičnih vrećica, čija je voditeljica Tanja Blašković. Djeca će na radionici učiti kako pretvoriti vrećicu u pernicu, a sve u cilju obrazovanja i motiviranja mladih na području ekologije, održivog razvoja i zdrave prehrane.

(Visited 7 times, 1 visits today)

Komentari