Istaknuto
07.08.2020.

Vrijeme čitanja: 10 minute Donosimo vam listu nekih od najpoznatijih svjetskih književnika koji su se, izuzev što su za sobom ostavili književna djela koja ćemo još dugo pamtiti, suočavali sa svojim nemilosrdnim demonima.

06.08.2020.

Vrijeme čitanja: 2 minute Limbo je igra bez priče, bez dijaloga i bez uputa na ekranu. Istovremeno, Limbo je jedna od najposebnijih igara svih vremena.

Izvedbene umjetnosti

MONOVID-19 još samo danas u ZKM-u

10.07.2020. Ziher.hrFoto: ZKM
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Još samo 10. srpnja MONOVID-19, drugačija predstava u kojoj birate što gledate, igra u ZKM-u.

Predstava se odvija kao šetnja prostorima ZKM-a i to u formi tri samostalne predstave-priče koje se odvijaju istovremeno, a prate ih tri različite publike. Svaki gledatelj sam bira koju predstavu-priču želi gledati u jednoj večeri: „Proljeće naše zlovolje”, „Europa gleda seriju i razmišlja o…” ili „Tzv. nježniji spol”.

Zajedničko je svim pričama da progovaraju o životu u doba krize izazvane pandemijom virusa COVID -19, a svaka nam pokazuje da je moguće i nasmijati se našim životima u vrijeme pandemije.

Predstava je posebno prilagođena epidemiološkim mjerama, stoga je broj mjesta bitno smanjen. Požurite po ulaznice odmah i sudjelujte u jedinstvenom kazališnom iskustvu.

(Visited 39 times, 2 visits today)

Komentari