Glazba

Monsters of Surf Tour dolazi u Vintage Industrial Bar

Foto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
Foto: Press
Foto: Press

U četvrtak, 2. listopada, u Vintage Industrial Baru održat će se koncert  ‘Monsters of Surf Tour’. Riječ je o događaju u kojem američka psycho-surf  DAIKAIJU napada power surf trojku THREESOME iz Srbije. Koncertna preporuka za fanove surf i indie glazbe. Početak koncerta 21:30 h, karte u pretprodaji 30 kuna, a na dan koncerta 40 kn.

Daikaijusu četiri akcijska heroja koja skrivena iza maski isporučuju raketno-razarajuću energiju pojačanu specijalnim reverbnim valovima. Predivna zračenja hiper-dimenzionalnih žičanih zvukova koji stvaraju super sonični vjetar za vašu posebnu zaštitu!

Threesome je enerigčan trojac iz Beograda koji bez obzira na vrijeme i mjesto dostavlja eksploziravn surf punk. Threesome već nekoliko godina uživaju ljubav regionalnih stanovnika indie scene, a zagrebačka ekipa sigurno se još uvijek sjeća njihovog zapanjujućeg nastupa  održanog prije nešto manje od dvije godine u Klubu Attack. Ono što je krenulo kao preslušvanje glazbe iz riznica bendova poput Ventures, Dick Dale & The Del-Tones, Slacktone, Man or Astroman? i The Bambi Molesters, završilo je formiranjem benda koji predstavlja svoju viziju kako bi trebao zvučati moderan surf rock.  Od 2010. godine pa do danas, Threesome su objavili istoimeni EP, album ‘Adriatica’,  split-album s bendom Men Zero ‘Guranje s litice’ te još uvijek vruć (iz kolovoza 2014.) EP ‘On Tour’, kojeg su promovirali čak i u dalekoj Kaliforniji.

Be social

Komentari