Istaknuto
22.01.2020.

Vrijeme čitanja: < 1 minuta Sedam novih singlova iz glazbenih radionica spremno je za preslušavanje i borbu za pobjedu. Glasanje, kao i uvijek, traje do sljedeće srijede.

15.01.2020.

Vrijeme čitanja: 6 minute Iako se preminuli glazbenici već neko vrijeme oživljavaju hologramima za posebne prigode, naslućuje se jedan novi trend koji će uvelike utjecati na način na koji konzumiramo glazbu. Što o trendu hologramskih koncerata preminulih glazbenika misle članovi glazbene redakcije pročitajte u nastavku.

Glazba

My Chemical Romance ponovno na okupu, najavljen je i koncert

31.10.2019. Ziher.hrFoto: Screenshot [My Chemical Romance - Helena, music video]
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Sad je savršeno vrijeme da ne suzdržavate emocije, možete vikati, plesati, plakati i skakati. My Chemical Romance prije nekoliko sati oživjeli su svoj Facebook profil novim vizualom.

Negdje u isto vrijeme prije nekoliko sati pojavio se novi profil na instagramu. Riječ je o službenom profilu jednog od najutjecajnijih bendova 2000-ih. Halloween će mnogim fanovima biti posebno sretan – My Chemical Romance najavili su ponovno okupljanje benda s povratničkim koncertom koji će se održati 20. prosinca u Los Angelesu u Kaliforniji. Karte u prodaju kreću sutra.

Podsjetimo se, My Chemical Romance su u 12 godina postojanja izdali 4 studijska albuma; “I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love” (2002), “Three Cheers for Sweet Revenge” (2004), “The Black Parade” (2006) i “Danger Days: The True Lives of the Fabulous Killjoys” (2010). U tom periodu postali su jedan od najpoznatijih i najutjecajnijih pop-punk/emo bendova.

Njihov raspad bio je najavljen 22. ožujka 2013. godine preko službene stranice benda od strane frontmena Gerarda Waya. Danas, nakon šest godina, najavili su svoj prvi povratnički koncert.

(Visited 106 times, 2 visits today)

Komentari