Istaknuto
09.11.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Fraktura, kao i svake godine, donosi zanimljive naslove od kojih se mnogi nađu na našim policama.

08.11.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Znanje zna znanje i za Interliber sprema naslove koji bi se brzo mogli razgrabiti. Škicnite želite li neki od njih i na svojim policama!

Glazba

My Chemical Romance ponovno na okupu, najavljen je i koncert

31.10.2019. Ziher.hrFoto: Screenshot [My Chemical Romance - Helena, music video]
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Sad je savršeno vrijeme da ne suzdržavate emocije, možete vikati, plesati, plakati i skakati. My Chemical Romance prije nekoliko sati oživjeli su svoj Facebook profil novim vizualom.

Negdje u isto vrijeme prije nekoliko sati pojavio se novi profil na instagramu. Riječ je o službenom profilu jednog od najutjecajnijih bendova 2000-ih. Halloween će mnogim fanovima biti posebno sretan – My Chemical Romance najavili su ponovno okupljanje benda s povratničkim koncertom koji će se održati 20. prosinca u Los Angelesu u Kaliforniji. Karte u prodaju kreću sutra.

Podsjetimo se, My Chemical Romance su u 12 godina postojanja izdali 4 studijska albuma; “I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love” (2002), “Three Cheers for Sweet Revenge” (2004), “The Black Parade” (2006) i “Danger Days: The True Lives of the Fabulous Killjoys” (2010). U tom periodu postali su jedan od najpoznatijih i najutjecajnijih pop-punk/emo bendova.

Njihov raspad bio je najavljen 22. ožujka 2013. godine preko službene stranice benda od strane frontmena Gerarda Waya. Danas, nakon šest godina, najavili su svoj prvi povratnički koncert.

(Visited 86 times, 11 visits today)

Komentari