Nagrade

Nagradnjača: Doček Nove godine uz Psihomodo Pop u Vintage Industrial Baru

Foto: spancirfest.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
Foto: facebook.com/vintageindustrialbar
Foto: facebook.com/vintageindustrialbar

Psihomodo pop, najmladenačkijarock gospoda, zaokružit će novogodišnjim koncertnim tulumom u Vintage Industrial Baru svoju slavljeničku godinu.

Psihomodo pop iza sebe ostavljaju iznimno uspješnu godinu koja je zasigurno obilježila jedan dio njihove karijere. Ove godine proslavili su 30. rođendan, rasprodali Dom sportova, a sa samih vrhova na ljestvicama top singlova vrpoljile su se njihove pjesme Donna, Bejbe i Zločest kao pas.

U novogodišnjoj noći Psihomodo pop će na koncertu u Vintage Industrial Baru odsvirati presjek cijele karijere koja uključuje i hitove te evergreen Ramona, Frida, Ja volim samo sebe i brojne druge. Tamne mrlje prošlosti ostavite iza sebe i pridružite se Gobcu i ekipi u opraštanju od 2014. i pozdravljanju 2015. godine!

Kada Psihomodo pop završe koncert glazbenu štafetu preuzima rezident kluba Frajman koji će okupljene rasplesati uz najbolju rock, pop, indie, alternative, domaću i stranu glazbu. Alkoholna pića bit će na promo cijeni cijelu noć, a radno vrijeme kluba je do 6 ujutro. Cijena ulaznice za kartu koja će vas odvesti u 2015. godinu u pretprodaji iznosi 80 kn, a na dan/noć dočeka 120 kn. Broj ulaznica je ograničen.

Ziher će svoje vjerne čitatelje nagraditi s 2×2 karte za doček Nove u Vintage Industrial Baru uz Psihomodo Pop. Za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je samo u komentare ispod članka upisati svoje ime i prezime, te se nadati kako će isto odabrati random.org. Dobitnike ćemo objaviti u nedjelju, 28. prosinca, u jutarnjim satima na Ziherovoj Facebook stranici.

Be social

Komentari