Nagrade

Nagradnjača: Osvoji upade za Awakening vol. 2: New World Order ove subote u Vipu

Vrijeme čitanja: 2 minute

Novi tulum „Awakening vol 2: New World Order“ održat će se ove subote u Vip clubu, nakon uspješno rasprodanog prvijenca u ožujku. Uz rezidenta DJ Dana, ove subote pridružit će mu se i DJ Ela, koja iza sebe ima 15 godina iskustva kao DJ-ica. DJ Dan obratio se redakciji Zihera u želji da pozove sve zainteresirane ovu subotu u Vip, a za najsretnije, Ziher je osigurao i upade. Kako do njih, pročitajte na dnu članka.

„Još otkad sam bio klinac, glazba je uvijek bila oko mene. Pa samim time mi je postala i dio identiteta. Odrastajući uz tatu dj-a, sam taj posao me zaintrigirao. Već u prvom srednje sam završio DJ Akademiju u kojoj sam naučio sve osnove „zanata“, Nakon završene škole nije bilo lako odmah početi raditi. Danas kada se organiziraju tulumi to većinom rade organizacije koje zakupe klub gdje namjeravaju da se događaj održi. Kada govorimo o DJ-evima na takvim partyjima, skoro uvijek svira frend od organizatora. Naravno, sama logistika odabira DJ-a mi nije dala ni šansu da se probijem i dobijem bilo kakvu gažu. Spletom okolnosti došao sam na ideju da sam organiziram tulum, kako bi si stvorio priliku da puštam i radim ono što volim. Nedugo poslije, predstavio sam ideju svom najboljem frendu koji se odmah složio da to zajedno napravimo. Korak po korak došli smo do imena Awakening. Napravili smo par poziva i dobili datum! 24.3, Vip club. Predstavili smo ga kao mjesto gdje u prvi plan dolazi ono što je najbitnije; odlično društvo i još bolja glazba. Usprkos nervozi koja me držala do posljednjih sekundi, prošlo je iznad svih naših očekivanja.

Sada je pred nama novi datum, 4.6. Na „Awakening vol. 2: New world order“ tulumu ćemo cjeloukupno iskustvo odvesti na još jednu višu razinu.
Još jedan razlog zašto sam pokrenuo čitavu ovu inicijativu je jer smatram da dobra glazba nije dovoljno zastupljena u gradu, a ima ljudi koji je slušaju i žele se zabaviti uz nju. U znaku toga imat će te prliku čuti sve od r&b-a i hip hopa, preko ludi osamdesetih i legendarnih hitova kao što su Bohemian Rhapsody i Sweet Child O’mine do svima nam poznatih High 5-a, Dječaka i Hladnog Piva. Sve to u režiji DJ Ele, rezidenta u Peperu i Johann Francku, i moje malenkosti DJ Dana. Ovim putem pozivam mlade i one koji se tako osjećaju, nostalgičare koji se sjećaju davnih dana dobrih partyja u Zagrebu, srednjoškolce žudnih novih iskustava i odmora od svojih svakodnevnih obaveza te studente kojima fali dobrog provoda da dođete i podržite moj projekt„

Četiri sretna dobitnika mogu osvojiti po 2 upada, i to na način da se potpišu u komentare ispod ovog teksta. Dobitnike izvlačimo u subotu u popodnevnim satima.

Više informacija o samom eventu i kartama možete naći na Facebook eventu

Be social

Komentari