Istaknuto
25.03.2020.

Vrijeme čitanja: 3 minute Što raditi online dok ste u samoizolaciji? Srećom, virus nije zahvatio online kulturu!

25.03.2020.

Vrijeme čitanja: < 1 minuta Novih sedam domaćih i regionalnih singlova u borbi za tjednu pobjedu našlo se i ovog tjedna u Ziherovoj Novoj glazbi srijedom.

Glazba

Najava: Chuck Bass, Shin i Left To Starve u Akc Attacku

21.10.2014. Helena KezerićVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: Press

Foto: Press

Vikend je bio buran, pa ste odlučili mlako krenuti u još jedan bezlični ponedjeljak. Kažu u narodu da se po jutru dan poznaje. Ako se po početku tjedna vikend poznaje, onda tu ulijeće hardcore punk svirka u Attacku. Ona se odjednom čini kao savršen uvod u ono što tek slijedi s odmicanjem tjedna. Chuck Bass, Shin i Left To Starve zagrijat će malena hardcore srdašca i pripremiti teren za još jednu vikend apokalipsu koja je i bliže nego to mislimo.

Chuck Bass je screamo, punk četvorka iz Kiela. Na svojoj drugoj europskoj turneji prvi put dolaze u Zagreb. Jedan od trenutno najboljih screamo bendova dolazi nam predstavitit svoje treće izdanje koje je izašlo kao tape za Tief in Marcellos Schuld Records i Chloromethane Recs. Preporučeno za ljubitelje Yaphet Kotto, Amanda Woodward, Raein, Rainmaker.

Zagrebački Shin se svojom prvim svirkom u Močvari proslavio. Ovaj peteročlani sastav postoji od kraja 2013., agresivno napada pa uopće ne čudi podatak da su u proljeće 2014. ušli u studio te snimili full lenght album pod nazivom  Running Sick”, koji je svjetlo dana ugledao u lipnju. Female fronted hardcore punk bend sastavljenih od starih lica. Melodično , brzo, agresivno, opisi su koji im najbolje stoje. Comeback Kid, Champion i Bane škola.

Left To Starve brzi su i mračni hardcore crust punk Karlovčani. Pripadnici ekipe koja drži taj grad živim na sceni su pjevač Adrian Vučković, gitarist Dominik Mrgan, bubnjar Pavle Kocanjer i basist Roko Šikić. Dečki zasad iza sebe imaju objavljen prvi EP koji broji pet pjesama i dolazi uz kratak Intro iz popularne serije True Detective.

Svirka počinje u 21:00 uz donaciju od 20 do 30 kn. Dopustite utorku da vas iznenadi.

(Visited 211 times, 1 visits today)

Komentari