Glazba

Najava: DeLorean Bend donosi subotu u duhu sedam doba rock’n’rolla

Foto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
Foto: Hrvoje Baudoin
Foto: Hrvoje Baudoin

Subota je došla, a vremenski uvjeti na ulicama Zagreba omogućavaju jedino sviscu da pravilno zamota čokoladu u omot. Skafander ste spremili na tavan i zažalili zbog toga. Ukoliko želite popraviti prosjek vikenda, Ziher vam predlaže da svoje najdraže buce pripremite u niski start i uputite se večeras prema Savskoj.

Prvi nastup zagrebačkog rock sastava DeLorean Bend dogodit će se večeras u Vintage Industrial Baru. Grupu čine vitezovi, članovi reda Cojones, She Loves Pablo, Deafness By Noise i Muscle Tribe of Danger and Excellence, te možda, u nekom imaginarnom svijetu, Metallice i Slayera. Društvo će im praviti i jedno veselo, uvijek nasmijano žensko lice, a o kojoj djevi bajnoj se radi, otkrijte sami. Ostavit ću vam maleni trag, ona čini polovinu Augusta. Na repertoaru će im se pronaći rock ‘n’ roll klasici od ludih šezdesetih, pa sve do danas. Na ideju za ovaj junački glazbeni pothvat došli su gledajući i štujući BBC-ev dokumentarac Seven Ages Of Rock.

Na ulazu u tamnicu zmajeva bit će potrebno izdvojiti 10 kuna, a unošenje mačeva, buzdovana, ratnih sjekira, helebardi, trozubaca, praćki, samostrela i raznoraznih lukova te ostalih sličnih pomagala nije dozvoljeno. Svoje oklopne rukavice moći ćete ostaviti u garderobi.

Be social

Komentari