Glazba

Najava: Demolition Man i Krak in Dub dolaze u Zagreb

Foto: facebook.com/Demolition man UK
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook.com/Demolition man UK
Foto: facebook.com/Demolition man UK

Londonski vokal Demolition man aka Ras Demo i francuski jungle pionir Krak in Dub stižu u Zagreb. Klub Attack ugostit će ih 21. studenog u okviru zajedničke No slackness turneje.

Krak In Dub 
Krak In Dub je već poznat zagrebačkoj publici, a možemo ga nazvati jednim od pionira jungle pokreta u Francuskoj, posvećen roots, reggae i jungle glazbi. Radio je s jamajkanskim legendama kao što su Capleton i Alborosie. Trudi se zabilježiti originalni slobodni duh jungle glazbe s roots korijenima i dušom reggaea i taj zvuk širi po plesnim podijima na svojim nastupima od Južne Amerike do istočne Europe inspirirajući cijelu novu generaciju da prigrli pokret jungle glazbe.

MC Demolition Man aka Ras Demo 
S Krak In Dubom u paketu stiže i poznati MC Demolition Man aka Ras Demo. Ovaj pjevač, MC, inženjer zvuka, tekstopisac i producent rođen je u Hackneyu, u istočnom Londonu. Jednom riječju, svestran. Na pitanje otkud ideja za imenom Demolition Man on objašnjava: “Demolition Man je ovdje da sruši svo zlo”. Ljubav i energija osjeti se kroz njegove tekstove i zvuku u glazbi koju izvodi. Na putu da bude doista prepoznat i cijenjen u glazbenoj industriji, uspio je isključivo svojom pozitivnom energijom i odlučnosti. 

S početkom u 22 sata možete uživati u sastavu DJ-a i MC-a. Upad prije ponoći iznosi 35 kuna, iza ponoći 45. Za mračniju stranu ove večeri zadužen je Dirty Beatz kolektiv u Grey Roomu, a njihovi predstavnici Tekitoka, Leeks, Kula i Matz zadovoljiti će vaša profinjena čulna osjetila.

Be social

Komentari