Glazba

Najavljen Tuborg Open Fair

Foto: Press
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: Press
Foto: Press

Nova glazbena platforma Tuborg Open Fair predstavlja veliki dvodnevni proljetni festival na ŠRC Šalati koji će ugostiti velika domaća i regionalna glazbena imena. U četvrtak, 13. lipnja pozornica na Šalati rezervirana je za Let3, Partibrejkerse i Pozdrav Azri, dok će u petak, 14. lipnja na Tuborg Open Fairu nastupiti TBF, Rambo Amadeus i St!llness.

Tuborg Open Fair – Dan 1 – 13.06.2013.

Prvi koncertni dan Tuborg Open Faira popunit riječki Let3. Na Tuborg Open Fair dolaze na krilima nedavno objavljenog albuma “K****m do vjere/Thank You Lord”, ali i potpuno nove pjesme koju će premijerno izvesti na Šalati.

Beogradski Partibrejkersi upravo su proslavili tri desetljeća na sceni, ali i nakon svih tih godina nisu izgubili oštricu.

Pozdrav Azri naslanja se, dakako, na nasljeđe jednog od najvećih rock bendova ovih prostora. Leiner i Hrnjak, originalne 2/3 Azre uz pratnju mladih snaga izvode najveće hitove legendarnog repertoara.

Tuborg Open Fair  – Dan 2 – 14.06.2013.

Drugi dan Tuborg Open Faira spojio je mladost i iskustvo glazbenika koji nam dolaze s mora. Splitski TBF već desetljeće i pol vlada regionalnom scenom ne propuštajući svoje mjesto među nekolicinom najpopularnijih bendova. Na Šalatu dolaze sa set listom najvećih hitova.

Uz njih nastupa čovjek kojeg jako puno izvođača navodi kao najveći uzor – neponovljivi Rambo Amadeus. Definitivno jedan od najkreativnijih umjetnika ovih prostora, izniman frontman, gitarist i glazbeni revolucionar.

Sve skupa zaokružit će St!llness, splitski hip hop/dub/reggae kolektiv koji je s tek dva studijska albuma postao prava koncertna atrakcija. Nastup na Tuborg Open Fairu prava je potvrda da je bend spreman za prelazak u “viši rang natjecanja”.

Foto: Press
Foto: Press

Ulaznice

U velikom broju koncerata koji se nude ovog proljeća Tuborg Open Fair odlučio je publici ponuditi izuzetno povoljne cijene ulaznica i paketa. Namjera je vrhunsku glazbu u sklopu Tuborg Open Faira cijenom učiniti pristupačnim velikom broj publike, kako onima koji bi došli oba dana, tako i onima koji se odluče na jednodnevni odlazak na Šalatu.

Ulaznice i paketi u prodaji se nalaze od 29. travnja 2013.

Dnevne ulaznice

40 kn – od 23.4. do 19.5.

50 kn – od 20.5. do 13.6.

60 kn – na dan koncerta na blagajni

Paket – 2 ulaznice

65 kn – od 23.4. do 19.5.

75 kn – od 20.5. do 13.6.

Službena prodajna mjesta:

Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

Churchill shopovi: Avenue Mall, City centar, Arena centar, Punkt (Branimir centar)

Dirty Old Shop, Tratinska 22

Rockmark, Berislavićeva 13

Dallas Music Zagreb Tkalčićeva 7

Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7

Aquarius CD Shop, Varšavska 13

Aquarius CD Shop, Maksimirska 16

Preko internet sustava za ulaznice Entrio

Be social

Komentari