Film

Nije nam dosta Georgea R. R. Martina – novi film na pomolu

Foto: facebook.com
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook.com
Foto: facebook.com

Dok muku mučimo u iščekivanju sljedeće sezone popularne serije Game of Thrones, dolazi nam vijest da se priprema novi film prema drugim djelima Georgea R.R. Martina, odnosno prema nekoliko njegovih kratkih priča (koje su, na svu sreću, dovršene). Adaptaciju In The Lost Lands režirat će njemački redatelj Constantin Werner, a film bi se trebao početi snimati krajem 2015. godine u Njemačkoj. Werner se inače već okušao u režiranju fantasy filmova, odnosno povijesnog filma u kojemu je kombinirao realizam i fantaziju – The Pagan Queen iz 2009. godine.

In The Lost Lands sadrži svima nam omiljene zmajeve, vukodlake, kraljice i vještice (ali i nešto što dosad nismo vidjeli u Game of Thronesu – svemirske brodove) i sastoji se od tri Martinove priče: u prvoj pratimo kraljicu koja unajmljuje vješticu Gray Alys koja odlazi u opasno i pusto područje pod nazivom Lost Lands kako bi našla čaroliju koja omogućava pretvaranje u vukodlaka (međutim, želje koje ispunjava Gray Alys ne završavaju uvijek pozitivno za onoga tko je nešto i zaželio). Druga se priča fokusira na ratnicu Sharru koja se bori protiv zmaja, koji je stražar na vratima sedam svjetova, kako bi ponovno pronašla svog ljubavnika Kaydara, ali koju zavede tajnoviti gospodar napuštenog dvorca, zbog čega ona zaboravlja svoju prvotnu misiju. U trećoj priči mladu djevojku otima samotna vještica u svemirskom brodu kako bi joj pokazala ljepotu i ljubav što se, naravno, također pokazuje kao nešto što nije baš divno i krasno.

U pregovore za glavne uloge ušli su Milla Jovovich, koja bi tumačila Gray Alys, i zvijezda serije Shameless Justin Chatwin. Sudeći po ovom kratkom opisu radnje, zanimljivo će biti vidjeti hoće li glavni likovi doživljavati slične sudbine kao brojni nesretnici iz Game of Thronesa, sudeći po majstorskoj sposobnosti George R.R. Martina da iznova iznenađuje svoje fanove. U svakom slučaju, uz iščekivanje nove sezone serije, imamo se još čemu veseliti.

Be social

Komentari