Film

Novo u kinu: Panda, Godzilla i Kong uz ostale spektakle u ožujku

novo u kinu
Vrijeme čitanja: 2 minute

Povratak Poa, pande koja ne oprašta kung-fu te nova suradnja Godzille i Konga, vječitih rivala koji su u stvarnom životu dobri kolege, obilježit će ovaj filmski mjesec u kinu.

 „Imaginarni”, 7. ožujka

Studio Blumhouse („M3GAN”, „Pet noći kod Freddyja”) donosi novi horor koji postavlja pitanje – jesu li imaginarni prijatelji stvarno prijatelji ili mogu postati nešto zlokobnije?

„Kung Fu Panda 4” – SINK, 7. ožujka

Bilo da imate 9 ili 99 godina, svi smo mi željno očekivali film za koji se vjeruje da može vratiti publiku u kina. I ne, ne govorimo o nekoj tamo „Dini 2”, već o „Kung Fu Pandi 4”!

Nakon što je pobijedio Tai-Lunga, Lorda Shena i Kaija, Zmajski ratnik Po dobiva novu misiju – odmoriti se i predati Zmajski svitak novom ratniku. Planove će mu pomutiti Kameleon, tajanstvena majstorica kung-fua koja može preuzeti obličje bilo kojeg stvorenja, pa tako i Poovih starih neprijatelja…

U filmu studija DreamWorks Animation glasove posuđuju Franjo Dijak, Ljubomir Kerekeš, Jasna Bilušić, Dražen Kühn, Aleksandar Cvjetković i drugi.

„Majka Cabrini”, 14. ožujka

Redatelj kinohita „Zvuk slobode” donosi film o svetoj Franciski Cabrini, redovnici koja je zaslužna za otvaranje mnogih sirotišta, škola, bolnica i drugih mjesta na kojemu je okupljala odbačene od društva.

„Posljednji strijelac”, 21. ožujka

Nakon neuspjele zasjede za moćnog narkobosa u kojoj je stradala njegova žena, operativac napušta tajnu službu i odlazi u mirovinu. No, kad mu vlada i rivalski kriminalac ponude osvetu, ovaj će mirni čovjek morati donijeti odluku koja će mu zauvijek promijeniti život.

Glume Miloš Timotijević, Nataša Marković, Aleksandra Belošević i drugi.

„Baghead”, 21. ožujka

Moćno čudovište koja ima moć pretvarati se u mrtve nada je mnogim očajnim ljudima koji žele po posljednji put razgovarati sa svojim bližnjima. No, postoji jedan uvjet – razgovor može trajati samo dvije minute. Što će se dogoditi kad jedan od klijenata prekrši to pravilo?

„Izazov života”, 21. ožujka

Tim natjecatelja u velikom natjecanju avanturističkih trkača na svom putu kroz džunglu pronađe psa lutalicu koji postane neizostavni dio njihovog tima pa makar to značilo diskvalifikaciju…

Glume Mark Walhberg, Simu Liu, Nathalie Emmanuel, Bear Grylls i drugi.

„Majčinski instinkt”, 28. ožujka

Oskarovke Jessica Chastain i Anne Hathaway glume u ovom uznemirujućem psihološkom trileru o tamnoj strani majčinske ljubavi.

„Godzilla x Kong: Novo carstvo”, 28. ožujka

Nakon njihova epskog okršaja, Godzilla i Kong moraju ostaviti svoje razmirice sa strane i udružiti se u borbi protiv novog neprijatelja u ovom filmu u kojem, uz Godzillu i Konga, glume i Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Dan Stevens i drugi.

Be social

Komentari