nova glazba
28. siječnja 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

očekujemo
31. prosinca 2022.

Vrijeme čitanja: 20 minute Dora 2023 održat će se u Opatiji 11. veljače, a Vedran, Eva, Patrk i Helena otkrili su što očekuju od 18 odabranih kandidata.

Film

Odgađa se 16. izdanje ZagrebDoxa

Foto: facebook.com/pages/ZagrebDox
Vrijeme čitanja: < 1 minute

Budući da je cijeli svijet trenutno pod opsadom korona virusa i poduzimaju se mjere opreza, odgađa se 16. izdanje festivala dokumentarnog filma ZagrebDox, koji se trebao održati od 15. do 22. ožujka.

Organizatori festivala se ispričavaju i poručuju: “Temeljem prijašnje komunikacije sa Stožerom civilne zaštite Republike Hrvatske, suradnje s prikazivačem, kao i domaćim i stranim filmskim djelatnicima, nadali smo se da ćemo, makar i u donekle smanjenom opsegu, biti u stanju održati ovogodišnji festival u predviđenim rokovima. Nažalost, pogoršanje situacije u Europi, posebno u našem najbližem okruženju, kao i današnja odluka i preporuka Stožera, prisiljavaju nas da festival odgodimo.”

Aktivnosti programa usavršavanja za filmske profesionalce ZagrebDox Pro, kao i Pitching forum održat će se u online okruženju.

Novi datum održavanja festivala objavit će se naknadno.

 

(Visited 65 times, 1 visits today)
Be social

Komentari