Istaknuto
15.07.2020.

Vrijeme čitanja: 2 minute Nova glazba ove srijede donosi sedam domaćih i regionalnih kandidata za singl tjedna te neke nove i stare strane preporuke za slušanje.

09.07.2020.

Vrijeme čitanja: 5 minute Kakav je ovo bezobrazni priljev vanserijski dobre glazbe unutar mjesec dana? Travanj je prošao već znamo kako, ali glazba koja je izašla unutar tih mjesec dana je statistički na samom kraju Gaussa.

Nagrade

Osvoji ulaznice za Antivalentinovo 2 i zakašnjelo Valentinovo s Belanom (2) u Domu Sportova

07.02.2017. Ziher.hrFoto: Goran Berović
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Antivalentinovo 2 održat će se u subotu, 11. veljače u Domu sportova. I ovoga će puta zvijezde večeri na kojoj se praznik ljubavi obilježava žestokom rock svirkom biti LET3 kojima će se pridružiti Psihomodo Pop, Stampedo i S3NGS.

“Stampedo je za ljubav no stvarno nema ništa protiv slogana koji to niti uključuje niti isključuje! Dođite ranije na Stampedo! Mi NEĆEMO biti PREDGRUPA! Mi ćemo biti PREDIGRA, a za žene to je više od pola posla!” najavljuje Ivanka Mazurkijević, Stampedovo prepoznatljivo lice.

Zakašnjelo Valentinovo 2

Na istoj lokaciji 25. 2. Belan slavi 20 godina s Fiumensima koji čine fantastični glazbenici Olja Dešić, Vedran Križan i Leo Rumora. Autor koji je napisao neke od najromantičnijih stihova u slavu ljubavi, uz koje su se zaljubljivale ili zbog ljubavi patile brojne generacije fanova, za svoje valentinovske koncerte uvijek priprema poseban program. Koncert u Domu sportova, ujedno će biti i najveći samostalni koncert u Neninoj karijeri, nakon niza rasprodanih malih Domova sportova, nekoliko dvorana Lisinski i niza drugih najprestižnijih pozornica u zemlji. Stoga očekujte veliku produkciju, sjajan zvuk i, kao i do sada, cijeli niz nezaboravnih pjesama.

Uoči koncerta Neno Belan će objaviti i novi album, na kojem će se naći pjesme kojima je u posljednje vrijeme osvajao vrhove top lista, poput aktualnog hita Sanjaj, dueta sa Majom Posavec Tvoj glas, hit singlova Jer je pjesma dio nas, Anđela anđele, Ulicama grada (pjesma sreće), ali i nezaboravna izvedba Vino noći u duetu sa glazbenom divom Josipom Lisac snimljena na prošlogodišnjem koncertu u Doma sportova.

Ziher svojim čitateljima poklanja 2×2 ulaznice za oba koncerta. Njih će osvojiti romantici koji na Ziherovom Facebooku ispod objave nagradnjače tagiraju one u čijim bi naručjima voljeli biti dok pjeva Mrle, odnosno Belan (obavezno naznačite na koji koncert želite). Dobitnike izvlačimo u srijedu u podne!

(Visited 278 times, 1 visits today)

Komentari