kinu
30. ožujka 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Travanj nam donosi mješavinu na kakvu nismo navikli – od izglednih kandidata za Oscare do filmova koji će ili brzo utonuti u zaborav ili postati miljenici publike. Sve je na vama, dragi gledatelji.

ziherung
19. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 6 minute Gasim Ziherung. Dugo sam razmišljao i nisam u stanju sam sa sobom napraviti kompromis i reducirati njegov obujam – jedini logičan korak je ugasiti ga, pozdraviti se s čitateljstvom i pozvati vas da i dalje pratite playliste na Spotifyu koje se daju naći tako da utipkate “Ziherung *insert ime mjeseca na engleskom*”.

Film

Otvorene prijave za 50. Reviju hrvatskog filmskog stvaralaštva

Foto: press KKZ
Vrijeme čitanja: < 1 minute

Ove godine na Reviji hrvatskog filmskog stvaralaštva ponovno će se okupiti autori, teoretičari, predstavnici filmskih organizacija i ostali zaljubljenici u sedmu umjetnost koji će sa zanimanjem pratiti nova stremljenja u različitim žanrovima hrvatske filmske produkcije.

50. Revija hrvatskog filmskog stvaralaštva ove će godine biti održana od  23. do 25. studenog u Zagrebu u kinu Tuškanac.

Kinoklub Zagreb ove godine slavi 90 godina postojanja pa će tim povodom biti domaćin Revije hrvatskog filmskog stvaralaštva. Tijekom Revije za javnost i polaznike bit će organizirana izložba koja će prezentirati bogatu povijest Kinokluba.

Svaki klub, skupina, student ili pojedinac na Reviju može prijaviti neograničen broj ostvarenja u sljedećim  kategorijama: igrani film, dokumentarni film, animirani film i eksperimentalni film.

Ostale informacije i uvjete prijave možete pronaći ovdje. Rok za prijavu filmova je do 15. listopada 2018., a prijaviti se možete na ovom linku.

Za više informacija slobodno se obratite na adresu elektroničke pošte promocija@kkz.hr ili broj mobitela 091 3386423.

(Visited 93 times, 1 visits today)
Be social

Komentari