Istaknuto
13.11.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Borba za singl tjedna može početi jer donosimo novu rundu glazbenih noviteta za koje možete glasati te nekoliko stranih preporuka za slušanje.

09.11.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Fraktura, kao i svake godine, donosi zanimljive naslove od kojih se mnogi nađu na našim policama.

Glazba

Ozzy Osbourne objavio novi singl

08.11.2019. Ziher.hrFoto: Facebook.com / ozzyosbourne
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Svima poznat kao frontmen heavy metal pionira Black Sabbath i ‘princ tame’ Ozzy Osbourne objavljuje svoj prvi singl nakon devetogodišnje pauze. Njegov posljednji album “Scream” izašao je 2010. godine.

Novi singl Under the Graveyard je prvi singl s njegovog novog albuma kojem još ime nije objavljeno, a po objavljenom singlu se vidi da je Ozzy u zadnjih devet godina prikupljao utjecaje sa svih strana. Gitare i vokali na versevima podsjećaju na Take What You Want, pjesmu s albuma “Hollywood’s Bleeding” od Post Malonea, na kojoj je Ozzy bio gostujući izvođač. Čak je i Ozzy sam rekao da mu je to bila jedna od najdražih nedavnih kolaboracija, pa smo takav zvuk mogli i očekivati. Refren, s druge strane, eskalira u moćni heavy metal instrumental koji se odlično spaja s njegovim vokalom.

Ime i datum objave novog albuma još nisu poznati, ali sa sigurnošću možemo reći da se obje informacije nestrpljivo iščekuju.

(Visited 16 times, 2 visits today)

Komentari