Istaknuto
07.08.2020.

Vrijeme čitanja: 10 minute Donosimo vam listu nekih od najpoznatijih svjetskih književnika koji su se, izuzev što su za sobom ostavili književna djela koja ćemo još dugo pamtiti, suočavali sa svojim nemilosrdnim demonima.

06.08.2020.

Vrijeme čitanja: 2 minute Limbo je igra bez priče, bez dijaloga i bez uputa na ekranu. Istovremeno, Limbo je jedna od najposebnijih igara svih vremena.

Glazba

Ozzy Osbourne objavio novi singl

08.11.2019. Ziher.hrFoto: Facebook.com / ozzyosbourne
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Svima poznat kao frontmen heavy metal pionira Black Sabbath i ‘princ tame’ Ozzy Osbourne objavljuje svoj prvi singl nakon devetogodišnje pauze. Njegov posljednji album “Scream” izašao je 2010. godine.

Novi singl Under the Graveyard je prvi singl s njegovog novog albuma kojem još ime nije objavljeno, a po objavljenom singlu se vidi da je Ozzy u zadnjih devet godina prikupljao utjecaje sa svih strana. Gitare i vokali na versevima podsjećaju na Take What You Want, pjesmu s albuma “Hollywood’s Bleeding” od Post Malonea, na kojoj je Ozzy bio gostujući izvođač. Čak je i Ozzy sam rekao da mu je to bila jedna od najdražih nedavnih kolaboracija, pa smo takav zvuk mogli i očekivati. Refren, s druge strane, eskalira u moćni heavy metal instrumental koji se odlično spaja s njegovim vokalom.

Ime i datum objave novog albuma još nisu poznati, ali sa sigurnošću možemo reći da se obje informacije nestrpljivo iščekuju.

(Visited 64 times, 2 visits today)

Komentari