Istaknuto
20.01.2021.

Vrijeme čitanja: 4 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

20.01.2021.

Vrijeme čitanja: 4 minute Toliko je važno da zna da smo tu, da je čujemo i vidimo, da smo na njenoj strani, da uporno ponavljamo da žrtva nikada nije kriva i da ne postoji pravo vrijeme niti vremenski rok u kojem je trebalo prijaviti nasilje. Jedino pravo vrijeme je ono kada je žrtva spremna.

Glazba

Post punkeri The Underground Youth u Zagrebu i Rijeci

16.01.2018. Ziher.hrFoto: Nikolina Lončar
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Stari WolfBad Squad znalci The Underground Youth dolaze još jednom u Zagreb (Močvara) te premijerno, uz pomoć Distune promotion, u Rijeku (OKC Palach). U Močvaru dolaze u srijedu, 21. ožujka, dok će na pozornicu OKC Palach stati dan kasnije, 22. ožujka. Ovaj put u Hrvatsku dolaze kako bi predstavili svoj posljednji album “What Kind of Dystopian Hellhole Is This?” iz 2017. godine.

The Underground Youth osnovao je Craig Dyer u Manchesteru 2008. godine, kao solistički projekt prožet u potpunosti DIY etikom i utjecajima iz svijeta književnosti i filma. Nedugo zatim bendu se pridružuje vizualna umjetnica i dizajnerica Olya Dyer (bubnjevi), Max James (bas), a od nedavno je Mark Vernona (gitara) u postavi zamijenio Leonarda Kaagea.

Sedam albuma i tri EP izdanja u 10 godina

Do danas su izdali sedam albuma i tri EP-ja, od kojih svaki ima drugačiji zvuk, s latjmotivom mračnog psihodeličnog pejzaža s uplivima shoegazea, bluesa i post-punka. Bend je poznat po neprekidnim turnejama diljem Europe pa su na taj način stvorili i veliku bazu fanova koja ih prepoznaje kao nevjerojatan live bend čija je energija i melodije nezaboravno koncertno iskustvo.

Ulaznice za riječki nastup možete kupiti u pretprodaji u Dallas Music Shopu u Rijeci i u sustavu Entrio po cijeni od 40 kuna, dok će na dan koncerta biti 60 kuna. Ulaznice za zagrebački nastup koštaju 45 kuna.

(Visited 178 times, 1 visits today)

Komentari