Istaknuto
07.08.2020.

Vrijeme čitanja: 10 minute Donosimo vam listu nekih od najpoznatijih svjetskih književnika koji su se, izuzev što su za sobom ostavili književna djela koja ćemo još dugo pamtiti, suočavali sa svojim nemilosrdnim demonima.

06.08.2020.

Vrijeme čitanja: 2 minute Limbo je igra bez priče, bez dijaloga i bez uputa na ekranu. Istovremeno, Limbo je jedna od najposebnijih igara svih vremena.

Glazba

U adventskom kalendaru pod brojem 11 skriva se Postmodern Jukebox

08.12.2018. Ziher.hrFoto: Facebook.com/ postmodernjukebox
Vrijeme čitanja: 2 minute

Postmodern Jukebox se vraća i to u sklopu nove jesenske Black & White turneje. Nakon 20 rasprodanih koncerata diljem Europe svojim će nastupom ponovno oduševiti zagrebačku publiku 11. prosinca 2018. u Tvornici kulture.

Tvornica nas je ovaj zimski utorak odlučila ubaciti u vremensku kapsulu i vratiti nas gotovo stoljeće unazad priredivši nam jednu retro zabavicu uz Postmodern Jukebox. Kako bi se naši djedovi i bake zabavljali na današnje hitove saznat ćete ako odlučite da je utorak nova subota, ulaštite plesne cipelice, nalakirate kosu, uvijete brk i uputite se prema Tvornici.

Nastali na inicijativu aranžera i pijanista Scotta Bradleeja 2009. godine Postmodern Jukebox je do sada prešao više od 950 milijuna YouTube pogleda s više od 3 milijuna pretplatnika te prikupili preko 2 milijuna Facebook likeova. Bend je nastupao na “Good Morning America”, pokorio iTunes i Billboard ljestvice i zakačio pozornost NPR Music i NBC Newsa te izveo nekoliko stotina rasprodanih koncerata diljem svijeta.

Za one koji su do sada uživali samo u video nastupima ovog očaravajućeg sastava, svirka uživo je iskustvo nove dimenzije. Zapanjujuć party 20-tih koji bi i Great Gatsbyja posramio, pomiješan sa svingom 60-tih, a začinjen s malo Motor City soula i klasičnog rocka natjerat će publiku da otpleše noć u zaborav. Bit će to još jedna jedinstvena fuzija talenta i osobnosti koja njihove nastupe čini uvijek zanimljivima i nanovo svježima.

Foto: Facebook.com

Zagrebačkoj publici su se predstavili prošle u Domu sportova, ali očito im se svidjelo pa su nas opet odlučili posjetiti. A tko smo mi da se bunimo. Novu kolekciju retroiziranih hitova današnjice upakirali su u “Black & White” turneju. Ako se niste još navukli na njihov opus škicnite na njihov YouTube kanal i vidite kako im je pošlo za rukom skupiti 3,7 milijuna pratitelja.

(Visited 95 times, 1 visits today)

Komentari