Istaknuto
22.01.2020.

Vrijeme čitanja: < 1 minuta Sedam novih singlova iz glazbenih radionica spremno je za preslušavanje i borbu za pobjedu. Glasanje, kao i uvijek, traje do sljedeće srijede.

15.01.2020.

Vrijeme čitanja: 6 minute Iako se preminuli glazbenici već neko vrijeme oživljavaju hologramima za posebne prigode, naslućuje se jedan novi trend koji će uvelike utjecati na način na koji konzumiramo glazbu. Što o trendu hologramskih koncerata preminulih glazbenika misle članovi glazbene redakcije pročitajte u nastavku.

Glazba

U adventskom kalendaru pod brojem 11 skriva se Postmodern Jukebox

08.12.2018. Ziher.hrFoto: Facebook.com/ postmodernjukebox
Vrijeme čitanja: 2 minute

Postmodern Jukebox se vraća i to u sklopu nove jesenske Black & White turneje. Nakon 20 rasprodanih koncerata diljem Europe svojim će nastupom ponovno oduševiti zagrebačku publiku 11. prosinca 2018. u Tvornici kulture.

Tvornica nas je ovaj zimski utorak odlučila ubaciti u vremensku kapsulu i vratiti nas gotovo stoljeće unazad priredivši nam jednu retro zabavicu uz Postmodern Jukebox. Kako bi se naši djedovi i bake zabavljali na današnje hitove saznat ćete ako odlučite da je utorak nova subota, ulaštite plesne cipelice, nalakirate kosu, uvijete brk i uputite se prema Tvornici.

Nastali na inicijativu aranžera i pijanista Scotta Bradleeja 2009. godine Postmodern Jukebox je do sada prešao više od 950 milijuna YouTube pogleda s više od 3 milijuna pretplatnika te prikupili preko 2 milijuna Facebook likeova. Bend je nastupao na “Good Morning America”, pokorio iTunes i Billboard ljestvice i zakačio pozornost NPR Music i NBC Newsa te izveo nekoliko stotina rasprodanih koncerata diljem svijeta.

Za one koji su do sada uživali samo u video nastupima ovog očaravajućeg sastava, svirka uživo je iskustvo nove dimenzije. Zapanjujuć party 20-tih koji bi i Great Gatsbyja posramio, pomiješan sa svingom 60-tih, a začinjen s malo Motor City soula i klasičnog rocka natjerat će publiku da otpleše noć u zaborav. Bit će to još jedna jedinstvena fuzija talenta i osobnosti koja njihove nastupe čini uvijek zanimljivima i nanovo svježima.

Foto: Facebook.com

Zagrebačkoj publici su se predstavili prošle u Domu sportova, ali očito im se svidjelo pa su nas opet odlučili posjetiti. A tko smo mi da se bunimo. Novu kolekciju retroiziranih hitova današnjice upakirali su u “Black & White” turneju. Ako se niste još navukli na njihov opus škicnite na njihov YouTube kanal i vidite kako im je pošlo za rukom skupiti 3,7 milijuna pratitelja.

(Visited 86 times, 1 visits today)

Komentari