Glazba

Poznata satnica Tuluma: Dječaci, Brkovi i S.A.R.S. donose Rijeci pet sati live nastupa

Foto: facebook.com/LosAngelesAgency
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: Press / S.A.R.S.
Foto: Press / S.A.R.S.

Ovog petka, 14. studenog, konačno dolazi na red veliki Tulum u riječkoj Dvorani mladosti gdje će nastupiti S.A.R.S., Brkovi i Dječaci.

Vrata Dvorane mladosti otvaraju se u 19:30. Prvi nastupaju Dječaci s početkom u 20:30. Poslije Dječaka pozornicu će zauzeti Brkovi čiji dio programa počinje u 21:30. Grupa S.A.R.S. će svoju svirku na Tulumu planirati točno u 22:45. Važno je napomenuti da će se svi izvođači držati navedene satnice, stoga apeliramo na sve posjetitelje da dođu na vrijeme, posebice stoga jer se očekuju gužve.

Službeni after party Tuluma bit će u Klubu/Beertiji na Trsatu, svega 50-tak metara od Dvorane mladosti, a ulaz je besplatan.

Na riječki Tulum sva tri izvođača dolaze u trenutku kada osvajaju dvorane i medije diljem regije. S.A.R.S. su nakon rasprodane Velik dvorane Doma sportova isti rezultat ponovili u Sarajevu napunivši do vrha Dom mladih. U četvrtak, dan prije Rijeke, bend će nastupati u ljubljanskoj Cvetličarni zajedno s Lollobrigidama.

Dječaci su nakon Struje izbacili još jedan hit koji se brzinom munje širi Hrvatskom. Singl Bile starke na YouTubeu je preslušan više od 270 tisuća puta, a ovih dana bend završava snimanje pripadajućeg videospota. Poslije Tuluma u kalendaru Dječaka zapisani su koncerti u Zadru, Šibeniku i Splitu.

Zagrebački Brkovi su protekle mjesece gotovo non stop proveli na koncertima, a slično će biti u tjednima pred nama. Do kraja godine bend će, uz Rijeku, nastupiti u Zadru, Šibeniku, Zagrebu, ali i preko granice u Mostaru, Beogradu i Kranju.

Tulum garantira pet sati odličnih live nastupa, a cijeli događaj dešava se pod pokroviteljstvom Tuborg Open Fair platforme i riječkog Radio Korza. Ulaznice se u pretprodaji mogu još naći po cijeni od 55 kn, dok će na dan koncerta cijena biti 70 kn.

Be social

Komentari