Istaknuto
16.09.2020.

Vrijeme čitanja: 2 minute Uz strane preporuke za slušanje, Nova glazba i ovog tjedna donosi sedam novih domaćih i regionalnih glazbenih noviteta u borbi za singl tjedna.

14.09.2020.

Vrijeme čitanja: 7 minute Koliko vam je dobar bio godišnji na skali od 1 do 'Ziherung od svibnja izlazi u rujnu'?

Glazba

Punčke na jesen idu na azijsku turneju

21.05.2018. Ziher.hrFoto: Dunja Ercegović
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Punčke na jesen kreću na azijsku turneju u sklopu koje će u dva tjedna obići četiri države i osam gradova. Far East Tour prva je turneja Punčka po dalekoj Aziji, a kroz studeni vodi ih u Maleziju, Filipine, Tajvan i Japan. Turneja kreće 3. studenog u Kuala Lumpuru, a nastavlja se u Manili. Nakon toga od 7. do 10. studenog slijedi Tajvan, a turneja u četiri dana staje u četiri najveća grada – Taipei, Kaoshiung, Tainan, Taizhong. Kraj turneje rezerviran je za Tokyo, gdje će Punčke održati dva koncerta.

Nakon nedavno održane velike proljetne turneje po Europi u sklopu koje su obišle osam zemalja, azijska turneja još je jedan dokaz potencijala benda i samo je početak ekspanzije na nove teritorije. S iznimno dugim popisom svirki u svom stažu, Punčke su konstantno koncertno aktivne, a nova daleka turneja je već u pripremi za proljeće iduće godine.

Turneja prati i aktualni EP “Valovi” koji je predstavio novo poglavlje benda. Punčke na gitari i vokalima čini Lucija Ivšić, Anja Tkalec je na basu, dok je Goran Nježić na bubnjevima ujedno i novi član benda.

Foto: Punčke

(Visited 85 times, 1 visits today)

Komentari